Pachet servicii

Garantam siguranta alegerii facute.

 

Pachet servicii

Toate vehiculele vandute sub marca Das WeltAuto sunt testate si intretinute cu rigurozitate. NU facem compromisuri in privinta aspectelor tehnice sau estetice ale vehiculelor noastre. Cu Das WeltAuto sunteti in siguranta.

La cautarea de autovehicule de ocazie remarcati autovehiculele cu sigla "Garantie autovehicule de ocazie" . Pentru aceste vehicule aveti o gama intreaga de avantaje:

Garantie autovehicule de ocazie

Control tehnic al calitatii

Pregatire estetica de calitate  

Schimbare autoturism

Test Drive

Garantie schimbare autoturism

Finantare si Asigurare

Accesorii originale

 

Garantie autovehicule de ocazie

Pentru singuranta si confortul dumneavoastra, Delcar va inmaneaza la cumpararea unui vehicul un certificat de garantie pe care puteti sa-l folositi in caz de reparatii acoperite de garantie. In acest certificat se gasesc informatii despre natura daunelor acoperite de garantie. Perioada incepe la livrarea autovehiculului si dureaza 12 luni sau pana la numarul maxim de kilometri definit de catre dealer.

Conditiile de Garantie pentru autovehicule de ocazie le gasiti pe brosura de servicii pe care o primiti de la noi la cumpararea autovehiculului.

 

Pregatire estetica de calitate  

Estetica perfecta pentru fiecare autovehicul WeltAuto: masinile nostre sunt curatate cu mijoace profesionale si pregatite estetic. Achizitionarea unui autovehicul de ocazie este si o decizie emotionala. De aceea la WeltAuto avem standarde estetice ridicate.

 

Test Drive

Nu renuntati niciodata la Test Drive. Abia odata cu senzatia pe care o aveti la volan dobanditi certitudinea de a alege masina potrivita. Consultantii nostri de vanzari va raspund la toate intrebarile si va faciliteaza drumul catre masina dumneavoastra de vis. Programati azi un Test Drive!

 

Garantie mobilitate

Profilul de servicii si conditiile de garantie va pot fi explicate de catre consultantii nostri de vanzari Das WeltAuto.

 

Accesorii originale

Autovehiculele de ocazie sunt echipate diferit. Noi acordam o mare importanta aspectului estetic si functionalitatii autovehiculelor noastre. Avem posibilitatea de a comanda pentru dumneavoastra toate accesoriile originale pe care le doriti. Astfel, un autovehicul de ocazie poate sa fie echipat conform dorintelor dumneavoastra. 

 

Control tehnic al calitatii

Angajatii nostri verifica fiecare masina cu rigurozitate atat tehnic cat si estetic.

 

Schimbare autoturism

Daca cumparati de la noi un autovehicul de ocazie va oferim posibilitatea de a vinde masina dumneavoastra veche. Va facem o oferta de schimbare a autoturismului conforma cu piata. Avantajul dumneavoastra e ca nu trebuie sa va mai ocupati de vanzarea masini si nici de operatiile de service aferente.

 

Garantie schimbare autoturism

Dorinta cea mai mare cand cumparati un autovehicul de ocazie e sa faceti alegerea corecta. Nu trebuie sa fiti ingrijorat: va oferim posibilitatea de a schimba, in termen de o saptamana, autoturismul dumneavoastra WeltAuto cu un altul de aceeasi valoare sau mai scump.

Radierea si inmatricularea autoturismului respectiv, revin in sarcina si pe costul dumneavoastra. Autoturismul trebuie sa corespunda starii din momentul livrarii, luandu-se in considerare uzura normala corespunzatoare numarului de kilometri parcursi de la data livrarii. Pentru diferenta de kilometri parcursi se va percepe o suma minima de 70 EUR, respectiv 0,40 EUR pentru fiecare kilometru parcurs.

 

Finantare si Asigurare

Consultantii nostri de vanzari pot sa va faca si oferte de leasing sau credit si oferte de finantare personalizate. Exista posibilitatea de a incheia si un contract de asigurare. In colaborare cu Porsche Finance Group gasim pentru clientii nostri oferta cea mai potrivita.