Skoda Joyster

Studiile design-ului Škoda  concretizeaza idei noi ale formelor si functiilor unei masini compacte pentru viitorii cumparatori Škoda. Ultimul concept Škoda, Joyster, este o masina cu trei usi cu dimensiuni exterioare compacte, dar cu un interior surprinzator de generos. Caroseria, surprinde de asemenea, Fiind intr-un echilibru perfect cu interiorul masinii dotat cu tehnologie de ultima ora si echipament confortabil.



Conceptul Joyster, la fel ca si celalalte concepte, demonstreaza creativitatea de care dau dovada tinerii designeri. Echipa,intradevar incearca sa realizeze idei simple, dar in acelasi timp ingenioase, care impreuna cu moto-ul Škoda ,,Simply Clever’’ au devenit termene prietenoase si detalii sofisticate pentru designul masinii Škoda.
Exteriorul noului concept Skoda degaja un aer sportiv si robust, dar in acelasi timp formele si suprafetele rotunjite aduc un element familiar, de siguranta. Cu toate ca grila radiatorului nu are dimensiuni foarte mari, aceste efecte sunt asigurate de forma farurilor si a semnalizatoarelor. Acestea din urma sunt excesiv de mari, urmarind aproape in totalitate lungimea blocurilor optice. Tehnologia cu leduri si forma ciudata a proiectoarelor de ceata contribuie din plin la realizarea peisajului plin de viata dat de acest concept. In sprijinul aerului degajat de Joyster vin jantele din aliaj cu al lor design robust.



DOWNLOAD

DOWNLOAD

DOWNLOAD

DOWNLOAD

DOWNLOAD

DOWNLOAD

DOWNLOAD