Anvelope si roti de iarna

Suntem tot timpul alături de dumneavoastră, încercând să vă oferim cele mai bune servicii şi să vă ţinem la curent cu cele mai noi accesorii Skoda si Volkswagen.

Acum, la începutul sezonului rece, service-ul Delcar vă oferă anvelope şi roţi de iarna la un preţ atractiv, precum şi posibilitatea montării lor în service-ul Delcar. Toate pentru ca dumneavoastră să puteţi conduce în siguranţă.

Dotarea maşinii cu echipament adecvat iernii este foarte importantă şi este indicat să fie făcută din timp. De exemplu, pneurile de iarnă sunt recomandate pentru condiţiile anotimpului rece odată cu scăderea temperaturii sub 7˚C şi nu doar pentru un carosabil cu zăpadă sau gheaţă. Compoziţia materialului şi profilul anvelopei măresc aderenţa şi siguranţa în viraje, elimină rapid zăpada, îmbunătăţesc acceleraţia şi contribuie la o frânare mai sigură. Totodată, acestea vă ajută să răspundeţi legislaţiei conform căreia, echiparea cu anvelope de iarnă este obligatorie pentru fiecare autoturism care circulă pe drumuri cu zăpadă.

 

Vino acum la DELCAR și echipează-ți mașina cu anvelope de iarna sau seturi complete de roti!