Info utile

In caz de accident, va recomandam cu toata responsabilitatea ca reparatia masinii dumneavoastra sa fie efectuata la service-ul Delcar, reprezentata service autorizata pentru marcile Skoda, Volkswagen autoturisme si Volkswagen autovehicule comerciale.

Singura persoana care poate decide unde se repara autovehiculul este proprietarul sau utilizatorul acestuia.

Va informam asupra acestor aspecte intrucat exista societati de asigurare care recomanda efectuarea reparatiilor autovehiculului avariat in unitati de service care nu sunt agreate de producatori precum Skoda-Auto, Volkswagen AG si de catre Registrul Auto Roman (RAR).

Societatile de asigurari nu pot impune atelierul de service unde se face reparatia autovehiculului pe care il detineti sau il utilizati, nici macar atunci cand reparatia trebuie efectuata pe polita RCA a celui care v-a avariat masina.

In cazul anumitor contracte de leasing, utilizatorul este obligat contractual si in acest sens primeste imputernicire pentru efectuarea reparatiilor doar intr-un atelier service autorizat de catre Porsche Romania.

Este dreptul dumneavoastra de a efectua reparatiile intr-o reprezentanta auto, fapt ce va confera siguranta unei lucrari de calitate, efectuata de catre un personal calificat si care va ofera posibilitatea pastrarii garantiei autovehiculului.

Luati legatura cu unul din consilierii nostri de daune