Intretinere

Fiecare autoturism are nevoie de ingrijire la anumite perioade de timp. Service-ul Delcar are solutii pentru toate serviciile care au in vedere intretinerea masinii dumneavoastra.

 

INSPECTII SERVICE / REVIZII

Pentru ca masina dumneavoastra sa functioneze in conditii optime, va asteptam la service-ul Delcar pentru efectuarea reviziilor periodice. Este recomandat ca aceste revizii sa fie efectuate conform calendarului de service. In cazul marcilor Skoda si Volkswagen, acesta prevede efectuarea inspectiilor service la intervale de 15.000 km sau la cel mult 12 luni (in functie de varianta care intervine prima).

 

STATIE ITP

Linia ITP acreditata RAR, dotata cu echipament de ultima generatie, asigura verificarea tehnica periodica a masinii dumneavoastra.

 

SCHIMB ULEI

La service-ul Delcar efectuam schimbul uleiului si a filtrului aferent, pentru a asigura functionarea in conditii optime a motorului, dar si o durata mai mare de viata a acestuia.

 

VERIFICAREA BATERIEI

Bateria masinii dumneavoastra trebuie sa fie mereu in perfecta stare de functionare, nu doar in anotimpul rece. In atelierul nostru de service efectuam testarea bateriei si ne asiguram ca inlaturam toate defectele acesteia.

 

SPALATORIE AUTO

Pentru operatiile de intretinere si reparatiile care au loc in cadrul service-ului Delcar, asiguram servicii de curatare a masinii la exterior, interior sau motor.

 

ACTIUNI DE SEZON

Pentru ca masinia dumneavoastra sa fie pregatita pe tot parcursul anului, va oferim diverse verificari pentru masina dumneavoastra: de iarna, de primavara, de concediu etc. In plus, in fiecare anotimp beneficiati de oferte speciale pentru piesele si accesoriile originale Skoda.

 

VERIFICAREA INSTALATIEI DE AER CONDITIONAT

In cazul verificarii instalatiei de aer conditionat, avem in vedere mai multe actiuni: testam daca sistemul de aer conditionat este ermetic, verificam functiile, presiunea si volumul lichidului de racire. Pentru aceste teste utilizam echipamente speciale, in conformitate cu recomandarile productorului. Daca este necesar, completam lichidul de racire sau curatam instalatia de aer conditionat a masinii dumneavoastra.

 

VERIFICAREA GEOMETRIEI DIRECTIEI

Dereglarea geometriei directiei poate duce la uzura neuniforma a anvelopelor masinii dumneavoastra. Acesta este motivul pentru care va oferim servicii de masurare a geometriei si reglajul profesional al unghiurilor directiei.