Citigo

Skoda Citigo

Skoda Citigo este primul model al marcii care contine noua sigla de identitate integrata in caroseria automobilului, pornind ofensiva de produse a marcii. In ciuda dimensiunilor sale mici, Citigo impresioneaza cu un spatiu interior amplu si cu elemente de design foarte atractive. Tehnologiile utilizate, precum si functiile de navigare, comanda vocala si aplicatia de muzica, ofera acestui model un caracter specific urban.

Grila cu lamele a radiatorului incadrata de o rama cromata si de farurile cu forme precise ofera masinii imaginea tipica a unui automobil Skoda. Cu o lungime de 3,56 metri, o latime de 1,65 metri si o inaltime de 1,48 metri, Citigo este unul dintre cele mai mici autovehicule din segmentul sau. Volumul compartimentului pentru bagaje este de 251 de litri. Acesta poate fi extins la 951 de litri, prin plierea scaunelor din spate, ceea ce inseamna o valoare de top pentru segmentul A00.

Al saptelea model Skoda a inregistrat rezultate foarte bune si la capitolul siguranta: a primit numarul maxim de 5 stele din partea Euro NCAP, organismul european independent ce evalueaza siguranta oferita de noile modele lansate pe piata. Modelul Citigo este prevazut cu patru airbaguri, centurile cu pretensionare, sistemul ABS si, in premiera pentru un autovehicul SKODA, sistemul activ de franare ”City Safe Drive” care previne coliziunile cand automobilul ruleaza cu o viteza de pana la 30 km/h.

 

Te asteptam la un test drive in showroom!