Octavia

Noua Octavia

Noua SKODA Octavia: Precizie pana in cele mai mici detalii

Noul model Skoda Octavia a fost restilizat pana in cele mai mici detalii. Cea mai importantă schimbare este remarcată la nivelul blocurilor optice, care acum sunt duble, cu LED.

Octavia are acum un spoiler redesenat şi un ecran de 9,2 inch la interior, iar opţional se poate alege un pachet de siguranţă asemănător cu cel de pe Superb. De asemenea, au fost modificate şi proiectoarele de ceaţă, în timp ce spatele a primit o restilizare a la nivelul stopurilor LED. Pe lateral nu sunt vizibile modificări, cu excepţia jantelor din aliaj care variază între 16 şi 18 inch. La interior, Octavia a primit un ecran mai mare, care ajunge acum la o diagonală de 9,2 inch, la fel ca cel disponibil pe noul SUV Kodiaq. Odată cu acesta au fost eliminate o bună parte dintre butoanele fizice în favoarea funcţiilor care pot fi accesate direct pe ecranul tactil.

Tot la interior este disponibil volanul încălzit şi măsuţele pliabile montate pe spatele scaunelor din faţă. Octavia preia o bună parte dintre opţiunile disponibile pe Superb. Printre ele se numără sistemul de detecţie preventivă a pietonilor, Rear Traffic Alert sau Blind Spot, în timp ce sistemul de asistentă la parcare a fost îmbunătăţit.

Gama de motorizări este alcătuită din cinci unităţi TSI pe benzină şi patru unităţi TDI diesel, care variază între unul şi doi litri, în timp ce puterea este între 86 CP şi 186 CP, iar cutiile de viteze sunt automate cu dublu ambreiaj DSG. Versiunile superioare, cu motoare TSI de 1.8 litri şi TDI de 2.0 litri pot fi achiziţionate şi cu tracţiune integrală.

Te asteptam la un test drive in showroom!