Noua Fabia

Noua Skoda Fabia - practica și exuberanta

Noua Skoda Fabia are un design complet nou, cucerind prin linia sa dinamica si eleganta. Gama extinsa de culori disponibile pentru exterior, precum si dotarile moderne pentru interior, va ofera posibilitatea de a va exprima personalitatea si de a atrage privirile tuturor.

Gama de motorizari este de ultima generatie, in conformitate cu normele Euro 6, iar emisiile de CO2 sunt extrem de scazute, insa fara a afecta performanta uimitoare a motorului. Toate variantele dispun de sistemul start-stop si sistemul de recuperare energiei din franare.

In comparatie cu predecesoarea ei, noua Fabia dispune de un ecartament mai mare, spatiu interior impresionant de generos si un portbagaj pe masura. Calatoria dumneavoastra va fi mai placuta si datorita sistemului de infotainment extrem de modern si usor de folosit. La capitolul siguranta, noua Skoda Fabia a primit numarul maxim de 5 stele din partea Euro NCAP, organismul european independent care evalueaza siguranta oferita de noile modele lansate pe piata.

Noua Fabia este doatata cu pana la 10 noi solutii Simply Clever, inclusiv tehnologia SmartGate. Aceats tehnologie transmite prin WiFi peste 40 de parametri masurati de senzorii masinii catre aplicatiile instalate in smartphone. Acesti parametri ofera soferului analize si informatii privind modul de condus sau starea autoturismului.

Aceste caracteristici sunt cateva dintre motivele pentru care revista What Car? a acordat doua premii noului model Skoda Fabia: ”Best Small Car” 2015 si ”Car of the Year” 2015.

 

Te asteptam la un test drive in showroom!