Despre concurs

În 15 mai sarbatorim Ziua Internatională a Familiei! Si dăm startul unui concurs.

CE ÎNSEAMNĂ FAMILIA PENTRU TINE?

Da like paginii noastre de Facekook si apoi pune in comentariu o fotografie, un link catre un film, o poveste sau orice idee faina despre familie. Așa cum vezi tu lucrurile ;). Comentariile cu cele mai multe like-uri vor fi premiate cu acccesorii ŠKODA numai bune pentru toata familia.

> Participa la concurs pe pagina de Facebook Delcar Brasov

> Participa la concurs pe pagina de Facebook Sfantu Gheorghe

Regulament

REGULAMENT CONCURS FACEBOOK “ Ce inseamna familia pentru tine?”

15 mai 2019

ORGANIZATORUL CONCURSULUI Organizatorul Concursului ”Ce inseamna familia pentru tine?” (denumit in continuare„Concursul”) este Delcar SRL, cu sediul in Brasov, Str. 13 Decembrie nr.66, cod unic de inregistrare RO14619210, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J08/554/2002.

Concursul se va derula conform prevederilor prezentului Regulament, (denumit in continuare („Regulament”) care este obligatoriu pentru toti participantii.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligatia de a anunta publicul in mod oficial, in aceeasi maniera in care a fost facuta si informarea initiala.

La incheierea Concursului, Organizatorul va desfasura urmatoarele servicii: 1. va contacta castigatorii pentru validarea si colectarea datelor in vederea livrarii premiilor; 2. va preda sau va livra prin curier premiile castigatorilor, dupa validarea si identificarea acestora in conditiile stabilite prin Regulament; 3. la data acordarii premiilor va legitima castigatorii si va intocmi un proces verbal de predare-primire a premiilor, Organizatorul fiind absolvit de orice raspundere ulterioara legata de premiul acordat castigatorului.

LOCUL SI DURATA DESFASURARII CONCURSULUI Concursul se va desfasura in perioada 15 – 22 mai 2019 pe paginile de Facebook ale companiei Delcar:

DREPTURI SI CONDITII DE PARTICIPARE Concursul este accesibil tuturor persoanelor fizice, indiferent de nationalitate, domiciliu, rasa, sex sau religie, rezidente in Romania, care respecta conditiile prezentului regulament si care urmeaza indicatiile prezente in acest Regulament pentru a-si valida participarea. Nu pot participa angajati ai Organizatorului, precum si rudele de gradul I ale acestora. Participarea la acest concurs are valoare de acceptare integrala, liber consimtita si in afara oricarei constrangeri a prevederilor prezentului regulament. Dreptul de participare apartine in exclusivitate participantului care indeplineste conditiile impuse de Regulament. Dreptul de participare la concurs este anulat automat in situatia in care o persoana furnizeaza date sau informatii false, eronate sau necorespunzatoare in completarea datelor personale.

Pentru a putea participa la Concurs, participantii trebuie sa aiba un cont de Facebook, completat cu o adresa de email valida si nume / prenume reale. Daca nu aveti cont de utilizator va puteti creea un cont nou, la adresa: https://facebook.com/.

MECANISMUL CONCURSULUI

Pentru a participa la concursul „Ce inseamna familia pentru tine?” trebuie sa indeplinesti urmatoarele conditii cumulativ:

 1. Sa ai un cont valid de facebook
 2. Sa fii fan paginii de facebook Delcar Skoda Brasov sau Delcar Sfantu Gheorghe
 3. Sa postezi in comentariu o fotografie, un film (sau un link catre un film), o poveste sau cateva idei despre ce inseamna familia pentru tine (postarea se va face pe pagina unde esti fan: facebook Delcar Skoda Brasov sau Delcar Sfantu Gheorghe).
 4. Participantii pot participa la concursul organizat pe ambele pagini de Facebook ale Delcar.
 5. Vor fi premiate postarile cu cele mai multe like-uri.

DESEMNAREA CASTIGATORULUI

Castigatorii vor fi desemnati in urma evaluarii numarului de like-uri pe care un fan Delcar Brasov/ Delcar Sfantu Gheorghe le-a adunat in urma postarii ideii lui despre familie pe paginile oficiale de facebook Delcar Brasov/ Delcar Sfantu Gheorghe. Toti participantii la concursul „Ce inseamna familia pentru tine?” trebuie sa indeplineasca conditiile Regulamentului.

PREMIILE

Premiile DELCAR Brasov:

PREMIUL I: geanta termica + paturica de picnic + breloc Skoda + sepci Ziua Familiei pentru toata familia

PREMIUL II: termos + breloc Skoda + sepci Ziua Familiei pentru toata familia

PREMIUL III: cutie depozitare portbagaj + breloc + sepci Ziua Familiei pentru toata familia

Premiile DELCAR Sfantu Gheorghe:

PREMIUL I: set plase portbagaj + minge + breloc Skoda + sepci Ziua Familiei pentru toata familia

PREMIUL II: termos + breloc Skoda + sepci Ziua Familiei pentru toata familia

PREMIUL III: umbrela + breloc Skoda + sepci Ziua Familiei pentru toata familia

NOTIFICAREA SI PREDAREA PREMIULUI Castigatoriilor concursului de pe Facebook  li se va aduce la cunostinta rezultatul concursului in 24 de ore dupa incheierea jurizarii, astfel: vor fi contactati prin mesaj pe Facebook sau prin intermediul datelor de contact pe care le au completate in profilul lor de pe Facebook si li se va afisa numele pe paginile de Facebook unde au participat la concurs, respectiv Facebook Delcar Brasov sau Facebook Delcar Sfantu Gheorghe.

In cazul in care castigatorii nu raspund in 72 de ore cu informatiile solicitate de Organizator sau daca au furnizat date de contact eronate/ incomplete, premiul se va acorda altui utilizator (urmatorului din lista).

Organizatorul nu este responsabil pentru intarzierea anuntarii castigatoarelor din motive care nu tin de el.

Castigatorii vor intra personal in posesia premiului, incepand cu data 24 mai 2019, astfel:

 1. Daca este din Brasov si a castigat pe pagina Delcar Brasov, castigatorul isi va ridica premiul de la sediul showroom-ului Delcar din Brasov, DN 1 km 174+507, Sos.Brasov-Ghimbav, langa Metro 1. Castigatorul va prezenta buletinul sau cartea de identitate.
 1. Daca este din Sfantu Gheorghe si a castigat pe pagina Delcar Sfantu Gheorghe, castigatorul isi va ridica premiul de la sediul showroom-ul Delcar din Sfantu Gheorghe, DN 12 km 8+100, Intrarea in Sfantu Gheorghe dinspre Chilieni, Sfantu Gheorghe. Castigatorul va prezenta buletinul sau cartea de identitate.
 2. Daca este din afara celor 2 orase mentionate mai sus, castigatorul va primi premiul prin posta / curier, taxele fiind suportate de catre Organizator. Inainte de trimiterea premiului, castigatorul/castigatoarea trebuie sa trimita pe mail Organizatorului o copie dupa buletin sau cartea de identitate si adresa de expediere. Adresa de mail a Organizatorului este: marketing@delcar.ro

Premiile vor fi expediate prin posta/ curier numai la adrese de pe teritoriul Romaniei.

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 1. Datele cu caracter personal furnizate de catre participanti cu ocazia participarii si utilizarii produselor si a identificarii ulterioare a castigatorilor, respectiv numele si prenumele, adresa, numarul de telefon, informatiile publice din contul de facebook sunt utilizate de catre noi exclusiv in scopul indeplinirii obligatiilor si exercitarii drepturilor cuprinse in prezentul Regulament, cum ar fi: intrarea in posesie premiilor castigate, in scopul comunicarii cu dvs., solutionarii oricaror litigii/solicitari si utilizarea produselor. Participarea la concurs prezuma cunoasterea Regulamentului si acordul participantului pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, inclusiv a fotografiei postate. Prin participarea la concurs, participantul garanteaza ca detine toate drepturile de autor si/ sau conexe asupra materialelor foto transmise Organizatorului, ca este de acord cu publicarea acestuia de catre Organizator, respectiv a obtinut acordul persoanelor care apar in fotografie pentru publicarea acestuia de catre Organizator. In cazul in care oricare din materialele foto primite de catre Organizator in baza prezentului Regulament, produce prejudicii de orice natura tertilor, participantul se declara de acord si se obliga sa fie singurul raspunzator fata de terti pentru prejudiciile de orice natura cauzate, Organizatorul neavand nicio raspundere.
 2. In vederea realizarii scopurilor mentionate mai sus, pot avea acces la datele dvs. personale furnizorii si colaboratorii nostri de incredere, in temeiul unui angajament contractual privind confidentialitatea si pastrarea in siguranta a acestor date, din urmatoarele categorii: furnizori de servicii, colaboratori si contractori, auditorii, avocatii si alti consultanti externi. De asemenea, destinatari ai datelor pot fi autoritatile si institutiile publice ale statului.
 1. In conformitate cu prevederile Regulamentului (UE) nr. 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE, aveti urmatoarele drepturi, pe care le puteti exercita prin transmiterea unei scrisori la adresa sediului social sau pe adresa de e-mail protectiadatelor@delcar.ro in atentia responsabilului de protectia datelor: dreptul de a va retrage oricand si fara costuri a consimtamantului, dreptul la informare, de acces, interventie, rectificare si portare cu privire la datele pe care ni le furnizati, puteti sa limitati prelucrarea realizata de noi, aveti dreptul la opozitie si chiar sa solicitati stergerea datelor. De asemenea, aveti dreptul sa nu faceti obiectul unei decizii bazate excusiv pe prelucrarea automata si sa formulate o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a datelor cu caracter personal, in cazul in care va simtiti lezat de prelucrarea datelor dvs. personale. In situatia in care prelucrarea datelor cu caracter personal s-a efectuat pe baza consimtamantului dvs., aveti dreptul de a va retrage oricand consimtamantul, in mod gratuit, pe aceeasi cale prin care v-ati extrimat-o, adica in mendiul online, prin transmiterea unui e-mail la adresa mentionata in prezentul capitol.
 1. Nu utilizam datelele dumneavoastra cu caracter personal pentru prelucrare automatizata si nici pentru realizarea de profiluri. Va asiguram ca nu luam niciodata decizii automate cu privire la dumneavoastra.
 1. Mentionam ca vom pastra datele dvs. personale colectate avand temei consimtamantul dvs. si legislatia in vigoare (de ex.Codul fiscal, legislatia privind protectia drepturilor consumatorilor, Codul civil si Codul de procedura civila) numai atata timp cat sunt necesare atingerii scopurilor mentionate mai sus ori pentru perioada prevazuta de legislatia in vigoare.
 1. Pentru mai multe detalii cititi si Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal afisat pe site-ul www.delcar.ro 

DREPTURI DE AUTOR Participantul este unic responsabil asupra oricaror consecinte directe sau indirecte ce pot aparea ca urmare a postarii unor imagini, filme, texte inadecvate sau cu drepturi de autor pe facebook.com.

INCETAREA CONCURSULUI  Prezentul Concurs va inceta de drept la data de 22.05.2019, ora 24.00 si poate inceta inainte de termen numai in cazul producerii unui eveniment de forta majora – de natura a face imposibila derularea.

REGULAMENTUL CONCURSULUI  Regulamentul Concursului este disponibil in mod gratuit pe site-ul www.delcar.ro. Prin participarea la acest Concurs, participantii sunt de acord sa se conformeze acestui Regulament. Orice modificari ale prezentului Regulament vor fi comunicate pe conturile de facebook Brasov si Sfantu Gheorghe

TAXE SI IMPOZITE AFERENTE Organizatorul campaniei nu este raspunzator de plata altor taxe sau a altor obligatii financiare legate de premiul oferit, acestea cazand in sarcina persoanei castigatoare.

LITIGII In cazul unor litigii aparute intre Delcar si participantii la concurs, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor romane competente.

 

Brasov: 0268408888
Brasov
Sfantu Gheorghe