Titus Dan, manager

“La Delcar am întâlnit o echipă profesionistă de vânzări și service dedicată în a oferi servicii personalizate clientului. De-a lungul întregului lanț de interacțiune cu Delcar, de la stabilirea telefonică a programării, recepția, timpul de așteptare și până la predarea mașinii, te simți respectat și în centrul atenției angajaților. Soluțiile propuse la vânzare și service sunt explicate detaliat și adaptate nevoilor clientului, calitatea serviciilor dovedindu-se ireproșabilă de fiecare dată.”

Ovidiu Crețu, 40 ani, Brașov

”Mi-a plăcut faptul că am avut ocazia de a vorbi cu un consilier care  m-a ajutat să fac alegerile corecte de fiecare dată când am căutat să achiziționez o mașina . Mi-a plăcut faptul că a fost dispus să se întalnească cu mine de câte ori am avut nevoie de ceva și  mi-a raspuns la toate întrebările . Mi-a făcut o deosebită plăcere să-mi expun gândurile cuiva care a încercat să mă înțeleagă și care a fost dispus să mă ajute. Ca să rezum, voi folosi următoarele cuvinte: profesionalism, seriozitate, competență, implicare și relație de prietenie.”

Nicoleta Miclea

”Buni profesioniști. Recomand!”

Horia Tudor

”Profesionalism excesiv!😁”

Mihai Didi

”Oameni foarte ok, receptivi, nu am avut probleme.”

Marian Luca

”Operativitate, profesionalism, amabilitate, personal deosebit de implicat! ”

Adelin Constantin Bora

”Un loc minunat cu oameni și mai minunați. Am avut parte de o experiență nemaipomenită, sunt foarte încântat. Angajati se țin se cuvânt, lucrează curat, sunt deschiși la orice întrebări și oferă orice ajutor de calitate înaltă!”

Florin Zvancea

”Multumesc Alin C. Apreciez corectitudinea si profesionalismul dvs. Recomandarile facute de dvs, m-au ajutat sa rezolv problema.”

Dănuț Leașu

”Profesionalism, amabilitate, rapiditate. Oricând, cu încredere!”

Bizi

”Am venit la dânșii cu un Golf 6 1.4 TSI de 160 cp care nu avea deloc putere. Era vorba de un senzor de detonații și ceva lucrări pe la cablajul motorului. Problema s-ar rezolvat într-un timp cam lung, dar nu mă plâng, având în vedere că cei de la Tess m-au lăsat cu ochii în soare… ei umblau pe la bobine, bujii … și peste toate astea îmi mai și spuneau că mai bine vând mașina și tot felul de teatru din asta de 2 lei, așa că, bravo Delcar pentru competitivitate!”

Irene, Manager Marketing, 40 ani

”Pentru a descrie pe scurt colaborarea cu Delcar pe parte de achiziții auto, aș alege următoarele cuvinte: promptitudine, seriozitate, profesionalism. Sunt mulțumită atât de autovehiculele SKODA cumpărate de la această reprezentanță, cât și de suportul primit din partea echipei de vânzări Delcar.

Colaborarea cu service-ul a început la achizitionarea unui autovehicul Kamiq, ca și auto rulat, în februarie 2020. Deși avea puțini kilometri parcurși, am solicitat verificare service, deoarece apăruse un zgomot undeva la roata din față, pe partea dreaptă. Problema se pare că a fost una banală. Reparațiile s-au efectuat pe garanție, eu am fost contactată și informată constant de către responsabilul service cu privire la starea mașinii. Soluțiile propuse au răspuns solicitărilor și s-au confirmat în timp. După executarea lucrării mașina s-a comportat în parametri normali.

Dacă doriți o colaborare cu oameni profesioniști, implicați și de încredere, vă recomand să lucrați cu cei de la Delcar.”

preloader