Valorile ŠKODA

ŠKODA este o marcă de automobile cu o dezvoltare dinamică, prezentă pe piaţa europeană şi cea mondială prin automobilele sale sigure şi confortabile, de cea mai înaltă calitate, având un excelent raport preţ-performanţă. Astfel, automobilele Škoda se exportă astăzi în peste 100 de ţări, iar anual se produc în total peste 1.000.000 de autovehicule.

Prin integrarea în concernul VW, în anul 1991, a avut loc un transfer de tehnologie (Know-How), concretizat prin investiţii considerabile. Prin aceasta, ŠKODA a obţinut progrese tehnice hotărâtoare, îmbinând astăzi valorile tradiţionale şi funcţionalitatea creativă cu un design de succes. Totodată, un accent deosebit este pus pe independenţa mărcii.

Înalta competenţă tehnică, munca de creaţie şi producţia orientată spre cererile pietei, dar şi o tehnologie de fabricaţie matură se reflectă în calitatea excelentă a autoturismelor ŠKODA. Bazându-se pe acestea, ŠKODA urmăreşte atingerea obiectivelor în mod creativ şi menţinerea în avangardă, îndeplinind în mod activ cele mai exigente dorinţe ale clienţilor săi. Deschiderea către comunicare, seriozitatea şi sinceritatea se află în centrul activităţilor noastre în scopul satisfacerii permanente a clienţilor nostri, concept cunoscut sub numele de Human Touch.

preloader