CITIGO

Skoda Citigo este primul model al marcii care contine noua sigla de identitate integrata in caroseria automobilului, pornind ofensiva de produse a marcii. In ciuda dimensiunilor sale mici, Citigo impresioneaza cu un spatiu interior amplu si cu elemente de design foarte atractive.

FABIA

Noua Skoda Fabia are un design complet nou, cucerind prin linia sa dinamica si eleganta. Gama extinsa de culori disponibile pentru exterior, precum si dotarile moderne pentru interior, va ofera posibilitatea de a va exprima personalitatea si de a atrage privirile tuturor.

RAPID

Rapid se autodefineste ca fiind un automobil igenios, spatios si mai presus de toate economic. Seful Skoda, Winfried Vahland, a declarat: ”Acesta este un model de referinta in segmentul berlinelor compacte: Skoda Rapid este spatios, elegant si in acelasi timp o masina accesibila pentru toata familia.

OCTAVIA

Noul model Skoda Octavia a fost restilizat pana in cele mai mici detalii. Cea mai importantă schimbare este remarcată la nivelul blocurilor optice, care acum sunt duble, cu LED.

SUPERB

Imaginati-va o masina care estompeaza linia dintre frumusete si functionalitate. Unde stilul si spatiul sunt in perfecta armonie. Unde este loc pentru orice, mai putin pentru compromisuri. Skoda Auto si-a imaginat o astfel de masina. Si a numit-o Noua ŠKODA Superb.

YETI

Noul model este prevăzut cu motoare şi soluţii tehnice noi, precum regimul off-road, care adaptează setările sistemelor electronice la conducerea pe teren accidentat, o trapă panoramică cu două secţiuni, controlată electric şi un sistem de fixare cu bare orizontale şi cârlige mobile în spaţiul pentru bagaje.

KODIAQ

Elementele designului cristalin sunt reflectate în cele mai mici detalii, atât la exteriorul, cât și în interiorul modelului KODIAQ, făcând din acesta unul dintre cele mai distinctive modele fabricate de ŠKODA. Noul SUV ŠKODA și-a sărbătorit premiera mondială pe 1 Septembrie 2016, la Berlin.