Siguranta maxima: ŠKODA SUPERB facelift

ŠKODA SUPERB facelift va dispune de tehnologie de iluminare de ultima ora

Modelul SUPERB revizuit va fi lansat in luna mai, la Bratislava, in cadrul Campionatului Mondial de Hochei IIHF

Mladá Boleslav, 14 mai 2019 – Nava amiral a marcii ŠKODA este supusa acum unui facelift, SUPERB devenind astfel primul model din productia de serie a marcii cu farurile inovatoare full-LED Matrix. Modelul revizuit va oferi un nivel si mai ridicat de confort, plus siguranta si mai ridicata. Publicand o schita de design si un material video, producatorul auto ceh ofera prime impresii despre noile faruri full-LED Matrix, proiectoarele de ceata cu LED cu design nou si blocurile optice spate full-LED cu lumini de semnalizare dinamice. Premiera mondiala a facelift-ului familiei SUPERB va avea loc in capitala Slovaciei, la Bratislava, in luna mai, in cadrul Campionatului Mondial de Hochei IIHF 2019. ŠKODA AUTO este deja pentru a 27-a oare sponsorul principal al acestui eveniment sportiv.

Schita ce reprezinta farurile full-LED Matrix dezvaluie designul sistemului inovator de iluminare, compus dintr-un modul LED pentru luminile de drum si cele de intalnire, la care se adauga trei alte segmente LED. In carcase este integrat si inscrisul ŠKODA Crystal Lighting. O banda LED subtire asigura luminile de semnalizare, luminile de zi si pe cele de pozitie. Deasupra se gasesc structuri LED fine precum acele. Acestea asigura functia animata Coming Home/Leaving Home. La pornirea si oprirea masinii, aceasta functie aprinde/stinge automat anumite elemente ale farurilor si blocurilor optice spate, iluminandu-le intr-o secventa pre-configurata.

Materialul video prezinta noile faruri full-LED Matrix si animatia Coming Home/Leaving Home in actiune, ilustrand modul in care acestea functioneaza. In video se observa si proiectoarele de ceata cu design nou cu LED, precum si blocurile optice spate full-LED. Ca premiera pentru ŠKODA SUPERB, acestea dispun de lumini de semnalizare dinamice, la care lumina curge cursiv spre exterior. Astfel designul de ansamblu al masinii devine mai dinamic, dar, totodata, masina va putea fi observata mai bine de catre ceilalti participanti la trafic, ceea ce sporeste siguranta.

Fiind nava-amiral a marcii ŠKODA, SUPERB prezinta cele mai noi inovatii ale marcii in domeniul designului si al tehnologiei, dar si al utilitatii practice, aducand numeroase dotari specifice si avantaje din segmentele superioare in segmentul automobilelor de talie medie.

ŠKODA SUPERB facelift va fi lansata in premiera mondiala in luna mai 2019 la Bratislava, capitala Slovaciei, in cadrul Campionatului Mondial de Hochei IIHF 2019.

Lasă un răspuns