Alege service-urile autorizate ŠKODA

 

Schimbul de Ulei

De ce este important uleiul pentru motor?

Uleiul de motor este esential pentru reducerea frecarii si a uzurii pieselor. Un ulei de calitate va face ca motorul sa functioneze mai economic :). Si, pentru uleiul isi pierde proprietatile de ungere in timp, iar filtrul de ulei de poate infunda, este recomandat sa inlocuiti uleiul periodic, in intervalalele comunicate de producator ;).

Parbrizul

Lichidul de frână

Verificare instalație aer condiționat

AD BLUE

Verificarea de concediu

Verificarea sistemului de frânare

De ce trebuie verificat sistemul de frânare? Frânarea uzează plăcuțele de frână, iar plăcuțele uzate reduc substanțial eficiența frânelor și pot deteriora discurile de frână care sunt mai costisitoare. Verificați regulat frânele și lichidul de frână și schimbați-le atunci când este necesar! Vă așteptăm la service Delcar pentru efectuarea lucrărilor de întreținere.

Cureaua de transmisie

Când ar trebui să înlocuiești cureaua de transmisie? În cazul în care apar semne de uzură sau de oboseală a materialului la cureaua de transmise, aceasta trebuie schimbată. În caz contrar, cureaua poate patina, scârțâi sau se poate rupe, ducând la avarierea altor sisteme.
Îți recomandăm să schimbi la timp cureaua de transmise, rolele de ghidare și cele întinzătoare.
Va așteptăm la service Delcar pentru efectuarea lucrărilor de întreținere!

VERIFICAREA DE IARNĂ

Zăpadă, ploaie, gheață sau ger?

După efectuarea verificării de iarnă ŠKODA, automobilul tău ŠKODA va fi din nou în formă maximă, pregătit pentru orice. Tehnicienii noștri de service cunosc automobilul tău ŠKODA ca nimeni altcineva. Și știu exact ce să verifice. Pentru ca tu să călătorești oriunde în siguranță.
Te așteptăm la service ŠKODA Delcar pentru efectuarea lucrărilor de întreținere!

Top 5 recomandări despre anvelope

Top 5 recomandări despre anvelope.

1. Verifică în mod regulat presiunea anvelopelor
2. Verifică adâncimea profilului căii de rulare. Recomandăm schimbarea anvelopelor când aceasta ajunge la 2 mm.
3. Înlocuiți ambele anvelope de pe aceeași axă de rulare, chiar dacă numai una este uzată.
4. Verificați în mod regulat starea anvelopelor.
5. Verificați în mod regulat starea roții de rezervă. Dacă mașina ta nu este prevăzută cu roată de rezervă, asigură-te că ai o trusă de raparații de urgență.

Cureaua de distribuție

De ce trebuie înlocuită la timp cureaua de distribuție?

Cureaua de distribuție se uzează deoarece se află în continuă mișcare. Acest lucru este valabil și pentru rolelele întinzătoare și cele de ghidare. Când se uzează prea tare, cureaua poate aluneca sau chiar sări un dinte. Acest lucru poate duce la o funcționare neregulată a motorului sau chiar la avarierea lui, iar asta poate fi costisitor.
Este deci importantă schimbarea curelei de distribuție, a rolelor întinzătoare și a celor de ghidare la timp și conform specificațiilor. Din cauza accesului dificil la cureaua de distribuție, această operațiune este una minuțioasă și de durată și trebuie executată de tehnicieni bine instruiți.

Brasov: 0268408888
Brasov
Sfantu Gheorghe