Alege service-urile autorizate ŠKODA

 

Schimbul de Ulei

De ce este important uleiul pentru motor?

Uleiul de motor este esential pentru reducerea frecarii si a uzurii pieselor. Un ulei de calitate va face ca motorul sa functioneze mai economic :). Si, pentru uleiul isi pierde proprietatile de ungere in timp, iar filtrul de ulei de poate infunda, este recomandat sa inlocuiti uleiul periodic, in intervalalele comunicate de producator ;).

Parbrizul

Parbrizele deteriorate ar trebui reparate la timp

Un parbiz ciobit poate deteriora stergatoarele, iar din cauza variatiilor mari de temperatura, se poate sparge. Ai probleme cu parbrizul masinii? Hai la service Delcar!

Ștergătoarele ŠKODA

Ștergătoarele de parbriz. Atât de importante din punct de vedere al siguranței!

Acestea se deteriorează din cauza căldurii, frigului/ înghețului, prafului sau insectelor și ar trebui schimbate cel puțin o dată pe an. Știai că la o utilizare moderată a automobilului, un ștergător parcurge de 125.000 ori suprafața parbrizului în doar 6 luni?
Alegeți ștergătoarele originale ŠKODA! Vizibilitate perfectă, drum sigur.

Frânele ŠKODA

De ce trebuie verificat sistemul de frânare?

Frânarea uzează plăcuțele de frână, iar plăcuțele uzate reduc substanțial eficiența frânelor și pot deteriora discurile de frână care sunt mai costisitoare.

Climatizarea ŠKODA

Ce rol are instalația de climatizare în mașina ta?

Reglează temperatura aerului în mașina ta, menține constantă temperatura aerului stabilită de tine, dezaburește geamurile, filtrează gazele de eșapament, polenul și praful pentru a menține un aer curat în SKODA ta.
Este recomandat să verificați instalația de aer condiționat la fiecare 3 ani. Mai multe detalii găsiți în film. Vă așteptăm la service Delcar – service pentru mărcile ŠKODA și VOLKSWAGEN.

Service-ul ŠKODA

Ai o ŠKODA?

Îți recomandăm să vizitezi service-ul autorizat ŠKODA Delcar (din Brașov sau Sfântu Gheorghe). Angajații noștri îți cunosc cel mai bine automobilul și folosesc piese de schimb originale și tehnologii de reparație recomandate de fabricat. Este necesar să efectuezi un update? Ne ocupăm noi de acesta ;).

Hai la service Delcar!

Verificarea de concediu

Verificare de concediu

Fie că ai planificat un concediu sau stai acasă, după efectuarea verificării de concediu ŠKODA, mașina ta va fi în formă maximă, pregătit pentru orice. Tehnicienii noștri experientați cunosc de detaliu automobilul tău ŠKODA și știu exact ce să verifice. Pentru ca tu să îți continui întotdeauna drumul în siguranță spre destinația ta de vacanță.
Hai la service Delcar pentru verificarea de concediu!

Brasov: 0268408888
Brasov
Sfantu Gheorghe