Alege service-urile autorizate ŠKODA

 

Schimbul de Ulei

De ce este important uleiul pentru motor?

Uleiul de motor este esential pentru reducerea frecarii si a uzurii pieselor. Un ulei de calitate va face ca motorul sa functioneze mai economic :). Si, pentru uleiul isi pierde proprietatile de ungere in timp, iar filtrul de ulei de poate infunda, este recomandat sa inlocuiti uleiul periodic, in intervalalele comunicate de producator ;).

Parbrizul

Parbrizele deteriorate ar trebui reparate la timp

Un parbiz ciobit poate deteriora stergatoarele, iar din cauza variatiilor mari de temperatura, se poate sparge. Ai probleme cu parbrizul masinii? Hai la service Delcar!

Ștergătoarele ŠKODA

Ștergătoarele de parbriz. Atât de importante din punct de vedere al siguranței!

Acestea se deteriorează din cauza căldurii, frigului/ înghețului, prafului sau insectelor și ar trebui schimbate cel puțin o dată pe an. Știai că la o utilizare moderată a automobilului, un ștergător parcurge de 125.000 ori suprafața parbrizului în doar 6 luni?
Alegeți ștergătoarele originale ŠKODA! Vizibilitate perfectă, drum sigur.

Frânele ŠKODA

De ce trebuie verificat sistemul de frânare?

Frânarea uzează plăcuțele de frână, iar plăcuțele uzate reduc substanțial eficiența frânelor și pot deteriora discurile de frână care sunt mai costisitoare.

Climatizarea ŠKODA

Ce rol are instalația de climatizare în mașina ta?

Reglează temperatura aerului în mașina ta, menține constantă temperatura aerului stabilită de tine, dezaburește geamurile, filtrează gazele de eșapament, polenul și praful pentru a menține un aer curat în SKODA ta.
Este recomandat să verificați instalația de aer condiționat la fiecare 3 ani. Mai multe detalii găsiți în film. Vă așteptăm la service Delcar – service pentru mărcile ŠKODA și VOLKSWAGEN.

Service-ul ŠKODA

Ai o ŠKODA?

Îți recomandăm să vizitezi service-ul autorizat ŠKODA Delcar (din Brașov sau Sfântu Gheorghe). Angajații noștri îți cunosc cel mai bine automobilul și folosesc piese de schimb originale și tehnologii de reparație recomandate de fabricat. Este necesar să efectuezi un update? Ne ocupăm noi de acesta ;).

Hai la service Delcar!

Verificarea de concediu

Verificare de concediu

Fie că ai planificat un concediu sau stai acasă, după efectuarea verificării de concediu ŠKODA, mașina ta va fi în formă maximă, pregătit pentru orice. Tehnicienii noștri experientați cunosc de detaliu automobilul tău ŠKODA și știu exact ce să verifice. Pentru ca tu să îți continui întotdeauna drumul în siguranță spre destinația ta de vacanță.
Hai la service Delcar pentru verificarea de concediu!

Amortizoarele ŠKODA

Amortizoarele ŠKODA

Călătorește în siguranță! Schimbă la timp amortizoarele! Amortizoarele pot avea o durată de viață de până la 200.000 km atunci când sunt întreținute în mod corespunzător. Recomandăm folosirea amortizoarelor originale ŠKODA, deoarece acestea sunt identice cu cele folosite în cazul automobilelor noi. Amortizoarele originale se potrivesc perfect automobilului tău ŠKODA, fiind compatibile cu celelalte componente ale acestuia. În service-ul Delcar (autorizat ŠKODA) înlocuirea amortizoarelor este realizată de către personal calificat, folosind tehnologiile și echipamentele recomandate de fabricant. Hai la service Delcar – service autorizat pentru reparații ŠKODA în Brașov și Sfântu Gheorghe!

Cureaua de distribuție ŠKODA

Cureaua de distribuție ŠKODA

Cureaua de distribuție face legătura între toate elementele importante ale motorului aflate în mișcare de rotație. Cureaua de distribuție are caneluri ce împiedică alunecarea, indiferent de viteza de rotație a picioanelor.
De ce trebuie înlocuită la timp cureaua de distribuție?
Cureaua de distribuție se uzează deoarece se află în continuă mișcare. Acest lucru este valabil și pentru rolelele întinzătoare și cele de ghidare. Când se uzează prea tare, cureaua poate aluneca sau chiar sări un dinte. Acest lucru poate duce la o funcționare neregulată a motorului sau chiar la avarierea lui, iar asta poate fi costisitor.
Este deci importantă schimbarea curelei de distribuție, a rolelor întinzătoare și a celor de ghidare la timp și conform specificațiilor. Din cauza accesului dificil la cureaua de distribuție, această operațiune este una minuțioasă și de durată și trebuie executată de tehnicieni bine instruiți.
Hai la service Delcar – service autorizat pentru reparații ŠKODA în Brașov și Sfântu Gheorghe!

Verificarea de iarnă ŠKODA

Verificarea de iarnă ŠKODA

Zăpadă, ploaie, gheață sau ger?
După efectuarea verificării de iarnă ŠKODA, automobilul tău ŠKODA va fi din nou în formă maximă, pregătit pentru orice. Tehnicienii noștri de service cunosc automobilul tău ŠKODA ca nimeni altcineva. Și știu exact ce să verifice. Pentru ca tu să călătorești oriunde în siguranță.

Hai la service Delcar – service autorizat pentru reparații ŠKODA în Brașov și Sfântu Gheorghe!

Brasov: 0268408888
Brasov
Sfantu Gheorghe