Ca fermier, ești toată ziua pe drumuri

De la câmp la Primărie, de la atelierul mecanic la APIA și apoi din nou la câmp și pe oriunde e nevoie. Pe drumuri mai lungi, mai scurte, asfaltate sau accidentate.

 

Nu poți să stai într-un singur loc. Știm, așa e când faci agricultură. Provocator dar și frumos.

Noi te felicităm pentru alegerea făcută și îți oferim o mână de ajutor. O super mașină pentru fermieri, un 4×4 de la ŠKODA. Pentru că drumurile sunt mai ușoare într-un 4×4 foarte confortabil la interior și care nu te lasă la greu. 

ŠKODA KODIAQ este cel mai mare suv de la ŠKODA. Înalt, spațios, puternic, comod, economic și accesorizat așa cum îți dorești. Teren abrupt, pietriș, noroi sau gropi? KODIAQ cu sistem 4×4 nu se teme de nicio provocare. Expertul în off-road te va surprinde de fiecare dată cu capacitatea sa de a face față terenului accidentat și cu manevrabilitatea sa excelentă. Este pur și simplu cel mai bun partener de zi cu zi.

În plus, ŠKODA KODIAQ pune mare preț pe siguranță. Pentru că oboseala este uneori inevitabilă atunci când ești pe drum zi-lumină, sistemele de asistență sunt de real ajutor pentru ca tu să ajungi în siguranță la orice destinație.

Curios? Hai la showroom-ul Delcar să descoperi și alte beneficii ale modelului KODIAQ.

Vino să testezi ŠKODA KODIAQ, o excelentă mașină pentru fermieri.


Pentru că nu poți să vezi cum e dacă nu încerci!

 

SOLICITĂ MAI MULTE DETALII