We Love Cycling

De-a lungul anilor, marca ŠKODA a fost un adevărat susținător al sportului. Este deja de notorietate parteneriatul brandului ŠKODA cu Turul Ciclist al Franței sau cu recent încheiatul Tur Ciclist al României. Mai puțin cunoscut este, însă, faptul că istoria ŠKODA a demarat pe două roți, în anul 1895, atunci când Václav Laurin și Václav Klement au pus bazele brandului de biciclete Slavia, devenit rapid sinonim cu inovația și calitatea.

Ne bucurăm să ducem astăzi mai departe această poveste și vă invităm să descoperiți prin acest ghid, alături de noi, bucuria pedalatului.

Credem că va fi o lectură plăcută și utilă oricărui pasionat de sport – pe două sau pe patru roți.

Andrei Sârbu, Director Executiv Delcar

Ghid practic pentru iubitorii de bicicletă

Uitați de bicicletele extra-ușoare și incomode, de tricourile în culori stridente, de încălțările bizare prinse de pedale minuscule, de sutele sau miile de kilometri ce trebuie cuceriți cu orice preț. De ce să nu pedalați așa cum o făceați în copilărie?! Sus pe șa și la drum! Numai așa puteți (re)descoperi adevărata bucurie a pedalatului.

Pe parcursul a 89 de capitole scurte, autorul analizează riguros, dar și cu ironie, subiecte extrem de practice pentru orice pasionat de ciclism, precum tehnici de pedalare, reguli de siguranță în trafic, sfaturi despre sănătate și fitness și aspecte legate de componentele și geometria bicicletei.

Titlu susținut de DELCAR și publicat în parteneriat cu Radio Guerrilla.

 

„Credeți că șaua bicicletei cauzează impotență? Nu, sigur nu. Lumea ciclismului mai are alte câteva astfel de «mituri», demontate cu umor și inteligență în acest excelent ghid pentru amatorii de mers pe bicicletă.” (Ciprian Bălănescu, Triatlonist)

„Bicicleta nu este numai un mijloc de deplasare, ci poate deveni un stil de viață. Bicicleta leagă prietenii, apropie oameni, pune un mare egal între ei. În plus, bicicleta ta este cea mai bună, cea mai rapidă și cea mai frumoasă dintre toate. Ia-ți strictul necesar, urcă pe bicicletă și pornește la drum!” (Alex Ciocan)

Grant Petersen este biciclist pasionat încă din anii 1980, de când merge pe bicicletă în fiecare zi. Ideile și opiniile sale au apărut în mai multe reviste de specialitate, printre care Bicycling, Outside și Men’s Journal. Compania pe care a fondat-o și pe care o conduce, Rivendell Bicycle Works, produce modele de bicicletă pentru cei care doresc să se bucure de experiența mersului cu bicicleta, departe de influențele nefaste ale culturii competiționale.

Editura PilotBooks

Brasov: 0268408888
Brasov
Sfantu Gheorghe