ŠKODA Scala are acum 5 ani Garantie! Doar la DELCAR.

De 20 de ani avem alaturi de noi oameni.

Veseli, tristi, zambitori, grijulii, atenti, relaxati, exuberanti, analitici, glumeti, dornici de plimbari sau de a petrece timpul alaturi de prieteni si familie. Oameni in cautare de experiente si optiuni potrivite. Si de alegeri care sa-i faca sa se simta relaxati si linistiti. Singuri, cu cei dragi sau in famile.

De aceea ne-am gandit sa-ti oferim ocazia de a te bucura de ce iti face placere! Si am extins garantia pentru noul model ŠKODA Scala. De la 4 la 5 ani, pentru mai multa relaxare ! Lasa-ti grijile legate de mobilitate in seama noastra.

Cum e ŠKODA Scala?

Vei avea ”pe mână” un automobil nou-nout, cu un design atragator si comfort, ce aduc viitorul mai aproape. Un automobil pentru oameni inspirati. Este bine pus la punct pe partea de siguranta, iar tehnologia de top iti va oferi cea mai placuta senzatie de confort si control („esti la butoane”). Tocmai de aceea a câștigat prestigiosul Red Dot Award (vezi articol aici).

Cum beneficiezi de Garantia extinsa la 5 ani?

Garanția de 5 ani se aplică modelului ŠKODA Scala în limita a 150.000 km pentru toate motorizările disponibile. 

Perioada campaniei: 24 mai – 15 septembrie 2019.

Vino acum la Delcar pentru o discuție cu consultanții noștri de vanzări. Si desigur, pentru un test-drive prin care vei vedea ce înseamnă cu adevărat ŠKODA Scala.

Programeaza un test-drive

NOUA SCALA

De la: 15.415 € (TVA inclus)

CO2 de la 103 g/km

de la 4,2 l/100km

Brasov: 0268408888
Brasov
Sfantu Gheorghe