Un nou raliu, un nou podium pentru Dan Gîrtofan și Tudor Mârza

Dacă e raliu, atunci Dan Gîrtofan și Tudor Mârza sunt aproape cu siguranță pe podium. O regulă ce se menține de 14 curse și care a continuat și la etapa a doua a Campionatului Național de Raliuri 2020, Raliul Perla Harghitei Tess powered by Total. Giri și Tudor au terminat pe locul 2 raliul de casă, după o evoluție frumoasă, sigură și cu un debut cu o victorie pe celebra probă Poiana Brașov.

„Un raliu frumos, organizat foarte bine. Ambele porțiuni, și cea de la Brașov și cea de la Harghita, au fost ok. Doar cu vremea înșelătoare am avut unele emoții. În special pe a doua trecere pe proba Lueta, unde ne-a prins un pic ploaia. Dar am gestionat bine proba și am ajuns fără probleme la final. Am avut un ritm bun pe tot parcursul raliului. Poate puteam să am un nivel de agresivitate mai ridicat, dar sâmbătă dimineață am fost un pic «adormit», nu m-am simțit prea bine. Probabil că oboseala din ultimele săptămâni și-a spus cuvântul. Dar una peste alta este un rezultat bun, unul corect. Totul a funcționat foarte bine, mașina, colaborarea cu Tudor, echipa tehnică, totul a fost ok.  Este încă un podium bifat de noi și asta ne bucură foarte mult. Suntem de asemenea fericiți pentru prietenul Andrei Cașcaval, care și-a făcut «botezul» cu un model R5 și a obținut un rezultat important”, a declarat Dan Gîrtofan.

Dan și Tudor sunt bucuroși să le mulțumească pentru susținere celor de la  NetBet și Ramplast, dar și de parteneriilor tradiționali, Delcar, Castrol, MHS Truks&Service, Mipa și Presto.