ŠKODA KAMIQ

Pentru experiențe urbane

ŠKODA KAMIQ combină avantajele unui SUV robust cu cele ale unei mașini compacte. Cu o ținută înaltă la drum, crossoverul KAMIQ oferă un confort deosebit la interior și o vedere excelentă spre exterior. Modelul este mai mic decât ŠKODA KAROQ și ŠKODA KODIAQ. Aruncați o privire și veți vedea cât de potrivită este pentru viața orașului.

Skoda kamiq pret

De la: 15.309 €

 

 

Preț ŠKODA KAMIQ prin PROGRAMUL RABLA

de la: € 13.955

ŠKODA KAMIQ

Tiparele nu sunt pentru tine. Știi mai bine decât oricine ce ți se potrivește.

 

DESIGN

Prezentare design ŠKODA KAMIQ

TEHNOLOGIE ȘI SIGURANȚĂ

Cu toții ne dorim ca experiența condusului să fie un moment relaxant în care să uităm de toate grijile, iar traficul urban să nu fie un motiv suplimentar de anxietate. Chiar că pare imposibil, cu partenerul de drum potrivit – crossover-ul ŠKODA KAMIQ, acest lucru este posibil.

Echipări SIMPLY CLEVER

Detalii simple și practice care îți vor face viața mai ușoară.

Pâlnie integrată în capacul rezervorului de spălare a parbrizului

Răzuitor de gheață cu măsurarea adâncimii de rulare

Suport pentru tichet parcare

Suport vesta refloctorizantă în fiecare ușă

Cotiere ajustabile

Cotiere cu suport pentru 2 pahare

Masă pliabilă

Suport pahar Easy Open

Dimensiuni ŠKODA KAMIQ

Concept interior fascinant și dimensiuni practice. Poziţia înaltă pe scaune şi spaţiul generos permit accesul facil în maşină şi coborârea confortabilă şi oferă o mai bună vizibilitate, plus ergonomie excelentă. În partea din spate, spaţiul la nivelul capului este de 1.003 mm, la coate de 1.425 mm, iar la genunchi de 73 mm. Sunt valori-record în acest segment. Portbagajul are capacitatea de 400 l. Aceasta poate fi crescută la 1.395 l, rabatând spătarul fracţionat asimetric (60:40), ce poate fi dotat opţional cu cotieră centrală. Funcţia de rabatare a spătarului scaunului din dreapta faţă permite transportul obiectelor extrem de mari, cu lungimea de până la 2.447 mm

Skoda kamiq pret

 

 

KAMIQ Specificații tehnice

(emisii și consum):

CO2 (g/km) in mediu mixt (urban + extra-urban): 103-150

Mediu mixt (urban + extra-urban): 4.2 - 6.6

Ești interesat și de oferte DasWeltAuto?

Descoperă ofertele pentru Auto Rulate!

Întrebari frecvente

Ce preț are ŠKODA KAMIQ?

Prețul modelului ŠKODA KAMIQ pornește de la aproximativ 15.000 euro și poate să varieze în funcție de dotările pe care le alegi pentru mașina ta. Dacă alegi să faci o achiziție prin Programul Rabla, mașina ta poate costa cu aproximativ 1350 euro mai puțin (echivalentul primei de casare în valoare de 6500 lei)

Ce părere aveți despre ŠKODA KAMIQ?

Condusul unei mașini este o experiență foarte personală. ŠKODA KAMIQ este un mic SUV de la ŠKODA deosebit de apreciat de cei care au avut ocazia să o conducă. Participă și tu la un test-drive și formează-ți propria părere despre modelul ŠKODA KAMIQ.

Ce dimensiuni are ŠKODA KAMIQ?

ŠKODA KAMIQ are dimensiuni foarte practice. În partea din spate, spaţiul la nivelul capului este de 1.003 mm, la coate de 1.425 mm, iar la genunchi de 73 mm. Sunt valori-record în acest segment. Portbagajul are capacitatea de 400 l. Aceasta poate fi crescută la 1.395 l, rabatând spătarul fracţionat asimetric (60:40).