ŠKODA KODIAQ

Noul Škoda Kodiaq

Descoperiți un nou tip de spațiu

ŠKODA KODIAQ

Descoperă un nou tip de spațiu

Noua Škoda Kodiaq este un model impresionant, dar foarte așezat atunci când vine vorba de nevoile zilnice ale familiei dumneavoastră.

Kodiaq este cel mai mare SUV al mărcii ŠKODA, fiind urmat de Škoda Karoq și Škoda Kamiq. Cu Škoda Kodiaq te bucuri de cea mai nouă tehnologie și de un spațiu interior generos de până la 7 locuri.

kodiaq 2024

Preț de la: 37.076 €

Suntem dealerul Škoda din Brașov. Ia legătura cu noi!

5 stele obținute la testele Euro NCAP

portbagaj skoda octavia

Un portbagaj cu o capacitate între 910 – 2.105 l

Motoare 1.5 TSI, 2.0 TDI

skoda octavia cai putere

Putere 150 – 204 CP

Detalii ŠKODA KODIAQ

Škoda Kodiaq

Partener pentru familia modernă

EXTERIOR

Grila frontală cu bandă luminoasă orizontală și farurile de nouă generație TOP LED Matrix oferă o identitate luminoasă unică.
Aspectul robust este subliniat de roțile de până la 20 de inch, formele sculpturale ale capotei și elementele din plastic negru texturat.
Sistemele avansate de asistență pentru șofer, tehnologia modernă și numeroasele caracteristici de confort fac din Kodiaq o alegere excelentă.
În spatele hayonului și a benzii roșii care conectează luminile spate, se află un portbagaj generos de 910 litri.
Previous slide
Next slide

INTERIOR

Controlul n-a fost niciodată atât de ușor. Noul Kodiaq este echipat cu funcții de control vocal, volan multifuncțional și 3 cadrane inteligente sub sistemul de infotainment.
Scaunele cu masaj pneumatic certificate AGR și aerul condiționat cu trei zone vă oferă confort maxim în fiecare călătorie.
Încărcarea rapidă wireless și răcirea pentru 2 telefoane, alături de porturile USB-C, îmbunătățesc conectivitatea modelului Kodiaq.
E loc pentru toată familia și pentru prieteni, alături de toate lucrurile necesare. Skoda Kodiaq are 3 rânduri de scaune și spațiu generos de depozitare.
Previous slide
Next slide

CONFORT ȘI SIGURANȚĂ

Spațiu pentru familie și prieteni

A treia opțiune de rând de scaune face din Kodiaq o mașină extrem de practică, care poate găzdui până la 7 pasageri. Aceștia se pot bucura de călătorii în confort maxim și de spațiu interior generos. Punctele de ancorare Isofix sunt prezente pe scaunele exterioare ale celei de-a doua rânduri și pot fi găsite și pe scaunul pasagerului din față.

skoda kodiaq portbagaj

Compartiment de bagaje generos

Cu Kodiaq, nu va mai fi nevoie să vă faceți griji că trebuie să lăsați ceva în urmă. Este simplu - puteți încărca tot ce aveți nevoie. Compartimentul pentru bagaje poate găzdui 910 litri în configurația de bază cu cinci locuri, ajungând la 2.105 litri atunci când scaunele din spate sunt rabatate. Portbagajul modelului Kodiaq este unul dintre cele mai mari din clasa sa.

Informații importante în câmpul dumneavoastră vizual

Display-ul head-up este un asistent util în călătoriile tale, proiectând viteza actuală, instrucțiunile de navigare și alte informații pe parbriz. Virtual Cockpit de 10 inch, cu cinci aspecte diferite, oferă informații mai detaliate și poate fi configurat pentru a afișa datele pe care le alegi.

Soluții inovatoare sub sistemul de infotainment

Cele trei butoane rotative care pot fi apăsate, cu ecran miniatură în mijloc, sunt poziționate sub sistemul de infotainment, fiind o caracteristică ingenioasă în interiorul lui Kodiaq. Șoferii pot controla cu ușurință aerul condiționat, volumul, zoom-ul hărții și numeroase alte funcții cu acestea.

scaune skoda kodiaq

Același confort ca și în camera ta

Scaunele ergonomice certificate AGR, reglabile electric pentru șofer și pasagerul din față, te mențin confortabil oriunde mergi. În călătoriile lungi, suportul lombar electric, suportul pentru coapse și funcția de masaj pneumatic sunt de mare ajutor. Vei aprecia scaunele încălzite în iarna și scaunele ventilate în vara. Nu trebuie să-ți faci griji nici pentru ceilalți ocupanți ai lui Kodiaq, pentru că și ei vor beneficia, de asemenea, de mult spațiu și confort în timpul călătoriilor.

Gata cu certurile pe setările aerului condiționat

Îți este mereu cald, soția ta este mereu friguroasă, iar copiii au o cu totul altă idee despre temperatura ideală. Acest lucru nu este o problemă în Kodiaq, deoarece aerul condiționat cu trei zone face să fie simplu pentru fiecare să-și seteze temperatura preferată.

Controlul dinamic al șasiului Plus

Kodiaq oferă opțiunea de a alege noua generație de Dynamic Chassis Control Plus (DCC Plus) cu Driving Mode Select. DCC Plus permite șoferilor să personalizeze comportamentul vehiculului conform preferințelor lor personale: Normal, Sport sau Comfort - o configurație a șasiului à-la-carte. Noua generație oferă un control mai rapid al amortizoarelor și o gamă mai largă de caracteristici de amortizare, ceea ce veți observa sub formă de dinamică îmbunătățită a conducției și confort.

Siguranța ta, prioritatea noastră

Cu cea mai recentă tehnologie, Kodiaq va fi acolo pentru a te susține în orice situație. Motoare puternice, dar eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil, sisteme avansate de asistență, lumini TOP LED și o serie de caracteristici de siguranță sunt garanția unei călătorii fără probleme.

Faruri TOP LED

Skoda Kodiaq dispune de lumini eficiente TOP LED în față și în spate. Principalul avantaj al farurilor TOP LED este funcția Matrix care împiedică orbirea altor utilizatori ai drumului. Farurile TOP LED Matrix sunt completate de cele mai bune stopuri TOP LED cu indicatoare dinamice de direcție și efect de bun venit, care includ diode pentru fiecare funcție. Stopurile TOP LED-uri sunt interconectate printr-o bandă roșie care are o structură cristalină 3D.

Sistemele de siguranță ŠKODA

Cum funcționează sistemele de siguranță Škoda Kodiaq?

Conducerea în oraș
Funcție de Asistență frontală cu protecție predictivă pentru pietoni și bicicliști care vă poate alerta sau opri mașina în cazul unei coliziuni iminente cu un alt vehicul sau cu o persoană. Funcția Side Assist detectează vehiculele care se apropie din spate sau din unghiul mort al mașinii la o distanță de 70m, fiind eficient pentru a avertiza șoferul cu privire la situații periculoase pe drumurile cu mai multe benzi sau autostrăzi.
Parcarea
Când cumpărați un Kodiaq, toate grijile dvs. cu parcarea au trecut. Sistemul Rear Traffic Alert vă ajută să părăsiți parcarea dintr-o linie de mșini, deoarece detectează dacă o altă mașină se apropie și vă avertizează în timp util. Controlul distanței de parcare cu asistență la manevră vă asigură că nu loviți niciun obstacol atunci când manevrați mașina prin spații înguste. O altă componentă utilă a funcției Intelligent Park Assist este Trained Parking, care este utilizată pentru finalizarea automată a unei manevre de parcare într-un loc de parcare care se află într-un mediu familiar, de exemplu acasă.
Conducerea pe autostradă
Când vă aflați pe autostrada, sistemele sunt gata să vă ajute, preluând o parte din conducere pentru dvs. Travel Assist integrează mai multe sisteme și funcții pentru a face condusul mult mai ușor și pentru a crește confortul călătoriei. Odată activat, Travel Assist se poate opri și reporni automat, poate menține automat mașina pe bandă sau urmări alte vehicule aflate într-un ambuteiaj sau arată traficul din jur pe un afișaj din fața ta.
Conducerea în afara orașului
Funcția inteligentă Traffic Sign Recognition afișează semnele de circulație pe afișajul mașinii, iar frâna multi-coliziune previne mișcarea necontrolată a vehiculului la frânare, reducând astfel riscul de coliziuni multiple.
Previous slide
Next slide

CONECTIVITATE

Rămâneți conectat chiar și în deplasare

Conectivitatea avansată a lui Kodiaq va ușura utilizarea zilnică a mașinii și vă va oferi tot sprijinul de care aveți nevoie pentru a ajunge la destinație la timp și în confort.

Sisteme de infotainment de ultimă generație
Kodiaq oferă două tipuri de sisteme de infotainment, standardul Skoda Infotainment cu un ecran de 10” și opționalul Skoda Navigation de 13, inclusive dispozitivul de curățare a afișajului situate în consola centrală. Acesta din urmă oferă și navigație, Functions on Demand, Pesonalizare 2.0 sau radio online. Alte funcții, cum ar fi sistemul de sunet Canton și afișajul head-up pot fi adaugate ca parte a pachetelor opționale.
Skoda Connect
Skoda Connect reunește un set de servicii online împărțite în pachete logice bazate pe teme. Este mai ușor acum, indiferent dacă doriți să vă extindeți capacitățile sistemului de infotainment, să verificați starea tehnică a mașinii sau să obțineți acces la vehiculul dvs. Škoda de la distanță.
SmartLink
SmartLink vă oferă o conexiune între smartphone-ul dvs. și infotainmentul încorporat prin Apple CarPlay sau Android Auto. Redați muzică, navigați, gestionați mesajele text, apelurile sau ascultați podcast-ul preferat.
Compartimentul dublu pentru telefoane
Compartimentul pentru telefoane este un compartiment de depozitare folosit pentru a încărca telefoanele mobile fără fir. Kodiaq-ul are o un compartiment cu încărcare wireless și răcire pentru două telefoane.
5 porturi USB
Skoda Kodiaq este echipată standard cu patru porturi USB-C cu încărcare rapidă (45 W) – două în față și două în spate. Mai există un port USB-C pe oglinda retrovizoare pentru a încărca o cameră de bord.
Control vocal
Cu asistentul vocal Laura, mașina ta va răspunde prompt fiecărei tale cereri pentru a-ți îndeplini dorințele. poți controla navigația, memdia, infotainment-ul, aerul condiționat și mesajele text, permițându-vă în același timp să vă concentrați mai bine asupra condusului. Nu mai este necesar să folosești comenzi scurte sau concise pentru a controla mașina , deoarece Laura înțelege și răspunde la vorbirea normală. Laura te va ajuta să controlezi navigația, media, infotainment-ul, climatizarea și mesajele text, permițându-ți să te concentrezi mai bine la condus.
Butoane de urgență
Butonul SOS roșu apelează imediat după ajutor în cazul în care ești implicat într-un accident rutier grav sau dacă ești martor la unul. Folosește butonul Info pentru a solicita mai multe informații despre Škoda Infoline. Butonul din dreapta apelează centrul tău de service în cazul în care ai o defecțiune.
Butoane de urgență
Butonul SOS roșu apelează imediat după ajutor în cazul în care ești implicat într-un accident rutier grav sau dacă ești martor la unul. Folosește butonul Info pentru a solicita mai multe informații despre Škoda Infoline. Butonul din dreapta apelează centrul tău de service în cazul în care ai o defecțiune.
Previous slide
Next slide

ECHIPĂRI Simply Clever

FAMILIE KODIAQ

Škoda Kodiaq Sportline

Versiunea Sportline adaugă eleganță și stil lui Kodiaq. Accesoriile negre lucioase, interiorul sportiv și caracteristicile atractive asigură, de asemenea, un sentiment de unicitate la fiecare condus.

Škoda Kodiaq Iv

Versiunea hibridă plug-in a lui Kodiaq iV este echipată cu un grup motopropulsor care oferă o funcționare locală fără emisii în modul electric, care poate acoperi până la 100 km cu electricitate pură la o singură încărcare.til.

5 STELE EURO NCAP

Evaluare de top pentru Škoda Kodiaq: această mașină compactă de oraș a obținut cea mai înaltă clasificare de cinci stele în testele efectuate de Programul european independent de evaluare a mașinilor noi (Euro NCAP) și se clasează printre cele mai sigure vehicule disponibile în prezent.

Dimensiuni Škoda Kodiaq

Kodiaq - Specificații tehnice
Emisii CO2 (g/km) in mediu mixt (urban + extra-urban): 136-168*
Consum carburant (l/100 km) in mediu mixt (urban + extra-urban):5.3 - 6.7*