Intretinere

INSPECTII SERVICE / REVIZII

Pentru ca masina dumneavoastra sa functioneze in conditii optime, va asteptam la service-ul Delcar pentru efectuarea reviziilor periodice. Este recomandat ca aceste revizii sa fie efectuate conform calendarului de service. In cazul marcilor Skoda si Volkswagen, acesta prevede efectuarea inspectiilor service la intervale de 15.000 km sau la cel mult 12 luni (in functie de varianta care intervine prima).

STATIE ITP

Linia ITP acreditata RAR, dotata cu echipament de ultima generatie, asigura verificarea tehnica periodica a masinii dumneavoastra.

SCHIMB ULEI

La service-ul Delcar efectuam schimbul uleiului si a filtrului aferent, pentru a asigura functionarea in conditii optime a motorului, dar si o durata mai mare de viata a acestuia.

VERIFICAREA BATERIEI

Bateria masinii dumneavoastra trebuie sa fie mereu in perfecta stare de functionare, nu doar in anotimpul rece. In atelierul nostru de service efectuam testarea bateriei si ne asiguram ca inlaturam toate defectele acesteia.

SPALATORIE AUTO

Pentru operatiile de intretinere si reparatiile care au loc in cadrul service-ului Delcar, asiguram servicii de curatare a masinii la exterior, interior sau motor.

ACTIUNI DE SEZON

Pentru ca masinia dumneavoastra sa fie pregatita pe tot parcursul anului, va oferim diverse verificari pentru masina dumneavoastra: de iarna, de primavara, de concediu etc. In plus, in fiecare anotimp beneficiati de oferte speciale pentru piesele si accesoriile originale Skoda.

VERIFICAREA INSTALATIEI DE AER CONDITIONAT

In cazul verificarii instalatiei de aer conditionat, avem in vedere mai multe actiuni: testam daca sistemul de aer conditionat este ermetic, verificam functiile, presiunea si volumul lichidului de racire. Pentru aceste teste utilizam echipamente speciale, in conformitate cu recomandarile productorului. Daca este necesar, completam lichidul de racire sau curatam instalatia de aer conditionat a masinii dumneavoastra.

VERIFICAREA GEOMETRIEI DIRECTIEI

Dereglarea geometriei directiei poate duce la uzura neuniforma a anvelopelor masinii dumneavoastra. Acesta este motivul pentru care va oferim servicii de masurare a geometriei si reglajul profesional al unghiurilor directiei.

Reparatii

REPARATII MECANICA

Atelierul nostru de mecanica servicii de reparatii pentru motoare, cutii de vizteze, elemente ale sistemelor de rulare, suspensie, directie, franare.

REPARATII ELECTRICA

Au in vedere verificarea, diagnosticarea si remedierea defectelor electrice si electronice.

TINCHIGERIE

In atelierul nostru de tinichigerie masina dumneavoastra va fi readusa in starea originala. Efectuam reparatii de calitate superioara, cu garantie si la preturi accesibile.

VOPSITORIE AUTO

In vopsitoria noastra ultramoderna utilizam vopsele ecologice pe baza de apa. Personalul nostru calificat va garanteaza lucrari de vopsitorie de calitate superioara  cu garantie.

TRATAMENTE SPECIALE

Oferiti-i masinii dumneavoastra ingrijirea de care are nevoie. Vopseaua isi pierde stralucirea si se matuieste din cauza caldurii, a frigului sau a prafului. Tratamente periodice mentin aspectul impecabil al masinii dumneavoastra.

Servicii clienti mari

Ne recomandam ca un service auto axat pe asteptarile clientilor nostri.

Daca detineti in parc un numar de cel putin 3 masini (Skoda, VW sau alte marci), va propunem incheierea unui contract pentru oferirea unui pachet de servicii. Acesta a fost gandit sa va aduca un avantaj in plus, prin crearea unor facilitati adaptate nevoilor dumneavoastra.

In functie de numarul masinilor din parcul auto, modul de utilizare si zona de desfasurare a activitatii firmei dumneavoastra, va putem oferi partial sau total urmatoarele avantaje:

 • Preturi reduse pentru manopera si piese de schimb
 • Termene de plata negociate
 • Programare in service cu prioritate
 • Angajat Delcar dedicat in relatia cu firma dumneavoastra
 • Programare in service-urile autorizate din tara in situatia in care activitatea dumneavoastra se desfasoara si in afara judetului Brasov
 • Facturare centralizata
 • Controlul costurilor si al operatiunilor de service
 • Diagnosticare gratuita pentru defectiuni mecanice in cazul in care reparatiile ulterioare se vor face in Delcar Service
 • Asistenta de urgenta (24 h din 24)
 • Service rapid pentru operatiuni mecanice usoare
 • Servicii de preluare/restituire autoturism
 • Servicii de tractare
 • Servicii de inchiriere autoturism sau masina la schimb
 • Servicii gratuite de curatare interior-exterior autoturism in cazul efectuarii de revizii sau reparatii

Noi va oferim tot sprijinul pentru functionarea optima a parcului dumneavoastra auto.

Va stam la dispozitie pentru orice alte informatii.

Persoana de contact:
Tiberiu Urkon, e-mail: tiberiu.urkon@delcar.ro

Servicii aditionale

ASISTENTA AUTO SI TRACTARE NON-STOP

Non-stop pentru dumneavoastra! Mobilitate chiar si in caz de imobilizare.

Pentru autovehicule aflate in primii 2 ani de garanție (Skoda, VW și Audi):

 • serviciul A24: 0732 500 083

Pentru autovehicule cu o vechime mai mare 2 ani:

 • serviciu tractare: 0770 423 003

 

 

MONTARE ACCESORII

La service-ul Delcar va oferim montarea profesionala a accesoriilor originale Skoda si Volkswagen, insa si a accesoriilor neoriginale. Fie ca veti opta pentru o alarma, un sistem de depozitare, tempomat, carkit, incalzire in scaune, radio-cd-uri sau orice alt accesoriu, vom fi gata sa va oferim cele mai bune servcii de montare a produsului pe care l-ati ales.

MASINA LA SCHIMB

Pentru cazuri exceptionale am gasit solutia deplasarii dumneavoastra la birou si inapoi la noi.
Masina la schimb, la un pret special.

BOUTIQUE SKODA

Aici gasiti cele mai elegante accesorii si super-idei pentru cadouri la cele mai avantajoase preturi.

CAFETERIE

In cafeteria noastra va puteti relaxa la o cafea sau puteti citi o revista intr-o ambianta placuta si prietenoasa.

preloader