Ai un Audi? Ai 14 motive să alegi Delcar, Service AUDI în Brașov.

Începând ianuarie 2022, Delcar este autorizat ca service AUDI în Brașov.

 

În rândurile următoare îți prezentăm 14 motive să alegi acum Delcar – service Audi în Brașov.

 

1. Îți urăm bun venit în service-ul nostru cu 10% DISCOUNT la orice lucrare de service

Audi-ul tău are nevoie de o atenție deosebită, iar noi suntem pregătiți să i-o oferim.

Hai în service-ul nostru până pe 31 mai 2022 și primești 10% discount pentru lucrările de service ale mașinii tale Audi.

Discountul se aplică pentru orice lucrare efectuată în perioada mai sus menționată, atât pentru manoperă, cât și pentru piesele de schimb. Nu se aplică pentru: accesorii, Inspecție Tehnică Periodică (ITP) și pentru lucrările care se efectuează prin dosare de daună (care sunt decontate prin asigurator).

Hai acum la service DELCAR!

TRIMITE O SOLICITARE 
PROGRAMEAZĂ-TE ONLINE  


2. La prima vizită în service primești un VOUCHER în valoare de 250 lei 

Voucherul poate fi folosit pentru orice lucrare efectuată până la data de 31.12.2022, atât pentru manoperă, cât și pentru piesele de schimb. Nu se aplică pentru: accesorii, Inspecție Tehnică Periodică (ITP) și pentru lucrările care se efectuează prin dosare de daună (care sunt decontate prin asigurator).

Află mai multe informații

TRIMITE O SOLICITARE 


3.Service Audi Brașov – autorizat în 2021

Cu o infrastructură deja creată ca service afiliat al rețelei Porsche România, Delcar a obținut în 2021 certificarea pentru service autorizat Audi  Brașov. Autorizarea a fost acordată de importator printr-un proces complex de auditare, service-ul Delcar îndeplininând cu brio criteriile impuse pentru noua marcă.

Ca service autorizat pentru marca Audi, Delcar oferă servicii de reparație și întreținere în garanție și post-garanție pentru toate modelele Audi.

Delcar este de asemenea service autorizat și pentru mărcile ŠKODA, VOLKSWAGEN autoturisme și VOLKSWAGEN autovehicule comerciale.

4. Garanția Audi

Delcar – service Audi Brașov oferă garanție de producător pentru toate modelele Audi, precum și pentru lucrările efectuate în service sau piesele montate, în conformitate cu specificațiile producătorului.

5. Service Audi Brașov cu toate lucrările necesare într-un singur loc

Service-ul Delcar oferă toate serviciile de care ai putea avea nevoie:

  • Lucrări de întreținere (inspecții service, verificări de sezon, schimb roți etc)
  • Verificări mecanice și electrice
  • Verificare / reglare direcție
  • Reparații generale mecanice și electrice
  • Lucrări de tinichigerie și vopsitorie
  • Inspecție Tehnică Periodică (ITP)

6. Dotări în pas cu evoluția modelelor Audi

Delcar – atelierul de service Audi din Brașov are toate dotările cu scule și echipamente de service pentru toata gama de modele Audi. Vorbim aici de modele actuale și foarte actuale (inclusiv pentru cele cu propulsie hibridă sau pentru mașini electrice), dar și de modele mai vechi.

7. Acces complet la toată tehnologia de reparație Audi

Ca service Audi în Brașov, Delcar are acces la programe și aplicații care accesează direct serverele uzinei Audi. Acestea reprezintă un suport esențial pentru gestiunea pieselor și a lucrărilor de service, dar și pentru partea de documentație tehnică de reparații sau pentru informările tehnice de produs.

8. Piese și accesorii originale Audi

La Delcar – Service Audi Brașov se lucrează cu piese și accesorii originale AUDI. Acestea sunt sigure, de înaltă calitate și potrivite pentru autovehiculul tău marca Audi.

Peste 410.000 de piese originale Audi îți stau la dispoziție în mod constant. Dacă o piesă necesară menținerii funcționării autovehiculului nu se află în stoc la Delcar, verificăm disponibilitatea acestei piese în rețeaua internațională de service. Indiferent de locul în care se află piesa, aceasta va fi livrată cât mai rapid posibil.

9. Standard de calitate ISO – service Audi Brașov

Delcar are implementat un Sistem de Management al Calității ISO 9001-2015 pentru service Audi, precum și pentru service ŠKODA și VOLKSWAGEN. Organul de certificarea este TUV SUD Management Service GmbH.

Managementul calității se traduce la service Delcar prin procese optimizate, servicii controlate și oameni calificați.

10. Angajați calificați

Consilierea clienților, precum și reparația și întreținerea profesionistă a autovehiculelor Audi impun specializarea și perfecționarea continuă a angajaților.

Angajații service-ului Delcar participă la programe de pregătire continuă organizate intern sau de către importatorul Porsche România.

11. Serviciile de care ai nevoie. Și mai mult de atât.

Când oferi servicii, te gândești de fiecare dată să oferi ”mai mult”. La service Delcar, ”mai mult” înseamnă servicii care fac viața clienților mai ușoară. Servicii simple, adaptate nevoilor lor.

12. Service Audi Brașov cu oferte adaptate vechimii autovehiculelor

Ofertele Delcar pentru reparații și piese sunt adaptate vechimii autovehiculului dumneavoastră. Dacă mașina dumneavoastră are mai mult de 4 ani, puteți beneficia de o reducere între 10 și 30% la piesele originale și un tarif mai mic la manoperă.

13. Centru de reparații autovehicule hibrid, plug-in hibrid (PHEV) și autovehicule electrice (BEV)

Service Delcar Audi Brașov este certificat ca centru de reparații auto cu propulsie hibridă (PHEV) și electrică (BEV). Angajații tehnici și non-tehnici au fost calificați prin trainninguri speciale pe acest subiect, iar compania dispune de toate dotările cu scule și echipamente de service specifice reparării autovehiculelor eco-friendly.

14. Stație acreditată RAR pentru Inspecție Tehnică Periodică

Service Delcar deține o stație ITP acreditată RAR și este autorizată să execute inspecții tehnice periodice pentru autovehicule cu masa totală maximă autorizată (MTMA) până în 3,5 tone (inclusiv) și pentru autovehicule echipate cu motoare pe benzină, GPL și diesel.

Te-ai convins?

Alege Delcar, service AUDI Brașov!

 

 

TRIMITE O SOLICITARE 
PROGRAMEAZĂ-TE ONLINE  

preloader