ŠKODA SUPERB

Noul Škoda Superb

Deschide drumul

Škoda Superb

Deschide drumul

Škoda Superb este cel mai spațios și rafinat model al mărcii. Are un design contemporan, tehnologie avansată și sisteme de asistență de ultimă generație.

Împreună cu familia, prietenii sau în drum spre serviciu? Škoda Superb îți oferi mereu călătorii de neuitat.

Preț de la: 33.971 €

Suntem dealerul Škoda din Brașov. Ia legătura cu noi!

5 stele obținute la testele Euro NCAP

portbagaj skoda octavia

Un portbagaj cu o capacitate între 645 – 1,795 l

Motoare 1.5 TSI, 2.0 TDI

skoda octavia cai putere

Putere 150 – 265 CP

Detalii ŠKODA SUPERB

Design Škoda Superb

O mașină impunătoare, potrivită pentru fiecare zi

EXTERIOR

INTERIOR

CONFORT ȘI SIGURANȚĂ

Compartiment de bagaje generos

Cu Superb, nu va mai fi nevoie să vă faceți griji că trebuie să lăsați ceva în urmă. Este simplu - puteți încărca tot ce aveți nevoie. Compartimentul pentru bagaje poate găzdui 645 litri, ajungând la 1,795 litri atunci când scaunele din spate sunt rabatate. Acest lucru face ca portbagajul modelului Superb să fie unul dintre cele mai mari din clasa sa.

Informații importante în câmpul dumneavoastră vizual

Headup Display-ul este un asistent de nădejde în călătoriile tale. Acesta proiectează viteza curentă, instrucțiunile de navigație și alte informații pe parbriz. Virtual Cockpit-ul de 10", cu cinci aspecte diferite, oferă informații mai detaliate și poate fi configurat pentru a afișa datele pe care le alegi.

Soluții inovatoare sub sistemul de infotainment

Cele trei butoane rotative, care pot fi apăsate, cu mini-ecran în mijloc (poziționate sub sistemul de infotainment), sunt o caracteristică ingenioasă în interiorul Skoda Superb. Poți controla ușor aerul condiționat, volumul, zoom-ul hărții și numeroase alte funcții cu acestea.

Bine ați venit la bord

Intrarea și ieșirea nu au fost niciodată mai ușoare datorită funcției Smart Comfort Entry. Odată ce deblochezi Superb-ul și deschizi ușa din față, scaunul șoferului se mișcă în poziția memorată, plus aproximativ încă 10 cm. Când închizi ușa și apeși butonul de pornire, scaunul se mișcă, cu tine pe el, înapoi la poziția implicit memorată. Când ieși din mașină, procedura este inversată.

Același confort ca și în camera dumneavoastră

Scaunele ergonomice certificate AGR, reglabile electric pentru șofer și pasagerul din față, te mențin confortabil indiferent unde te duci. În călătoriile lungi, suportul lombar electric, suportul pentru coapse și funcția de masaj pneumatic sunt de mare ajutor. Vei aprecia scaunele încălzite pe timp de iarnă și scaunele ventilate - vara. Nu trebuie să-ți faci griji nici pentru ceilalți ocupanți ai modelului Superb – și ei se vor bucura, de asemenea, de mult spațiu și confort în călătoriile tale împreună.

Gata cu certurile pe setările aerului condiționat

Îți este mereu cald, soția ta este mereu friguroasă, iar copiii au o cu totul altă concepție despre temperatura ideală. Acest lucru nu este o problemă în Superb, deoarece aerul condiționat cu trei zone face simplu pentru fiecare să-și seteze temperatura preferată.

Controlul dinamic al șasiului Plus

Superb oferă opțiunea de a alege noua generație de Dynamic Chassis Control Plus (DCC Plus) cu Driving Mode Select. DCC Plus permite șoferilor să personalizeze comportamentul vehiculului conform preferințelor lor personale, pe o scară de opțiuni de la Sport la Comfort - un setup al șasiului à-la-carte. Noua generație oferă control mai rapid al amortizoarelor și o gamă mai largă de caracteristici de amortizare, ceea ce veți observa sub formă de dinamică de conducere și confort îmbunătățite.

Siguranța ta, prioritatea noastră

Siguranța ta și a familiei tale este prioritatea noastră. Ocupanții sunt protejați de până la 9 airbag-uri care lucrează în tandem cu centurile. Sistemle ISOFIX și Top Tether sunt folosite pentru a îmbunătăți protecția copiilor în scaunele pentru copii. Dacă un accident este inevitabil, pasagerii sunt pregătiți pentru impact prin sistemul Crew Protect Assist, care în fată închide geamurile și activează pretensionarea centurilor. ESC, ABS și multe alte sisteme protejează mașina pe drum.

Faruri LED Matrix

Skoda Superb dispune de lumini eficiente LED în față și în spate. Principalul avantaj al farurilor LED este funcția Matrix care împiedică orbirea altor utilizatori ai drumului. Farurile LED Matrix sunt completate de cele mai bune stopuri LED Matrix cu indicatoare dinamice de direcție și efect de bun venit, care includ diode pentru fiecare funcție.

Sistemele de siguranță ŠKODA

Cum funcționează sistemele de siguranță Škoda Superb?

Conducerea în oraș
Funcție de Asistență frontală cu protecție predictivă pentru pietoni și bicicliști care vă poate alerta sau opri mașina în cazul unei coliziuni iminente cu un alt vehicul sau cu o persoană. Funcția Side Assist detectează vehiculele care se apropie din spate sau din unghiul mort al mașinii la o distanță de 70m, fiind eficient pentru a avertiza șoferul cu privire la situații periculoase pe drumurile cu mai multe benzi sau autostrăzi.
Parcarea
Când cumpărați un Superb, toate grijile dvs. cu parcarea au trecut. Sistemul Rear Traffic Alert vă ajută să părăsiți parcarea dintr-o linie de mașini, deoarece detectează dacă o altă mașină se apropie și vă avertizează în timp util. Controlul distanței de parcare cu asistență la manevră vă asigură că nu loviți niciun obstacol atunci când manevrați mașina prin spații înguste. O altă componentă utilă a funcției Intelligent Park Assist este Trained Parking, care este utilizată pentru finalizarea automată a unei manevre de parcare într-un loc de parcare care se află într-un mediu familiar, de exemplu acasă.
Conducerea pe autostradă
Când vă aflați pe autostrada, sistemele sunt gata să vă ajute, preluând o parte din conducere pentru dvs. Travel Assist integrează mai multe sisteme și funcții pentru a face condusul mult mai ușor și pentru a crește confortul călătoriei. Odată activat, Travel Assist se poate opri și reporni automat, poate menține automat mașina pe bandă sau urmări alte vehicule aflate într-un ambuteiaj sau arată traficul din jur pe un afișaj din fața ta.
Conducerea în afara orașului
Funcția inteligentă Traffic Sign Recognition afișează semnele de circulație pe afișajul mașinii, iar frâna multi-coliziune previne mișcarea necontrolată a vehiculului la frânare, reducând astfel riscul de coliziuni multiple.
Previous slide
Next slide

CONECTIVITATE

Rămâneți conectat chiar și în deplasare

Conectivitatea avansată a lui Superb va ușura utilizarea zilnică a mașinii și vă va oferi tot sprijinul de care aveți nevoie pentru a ajunge la destinație la timp și în confort.

Sisteme de infotainment de ultimă generație
Superb oferă două tipuri de sisteme de infotainment, standardul Skoda Infotainment cu un ecran de 10” și opționalul Skoda Navigation de 13”, inclusiv dispozitivul de curățare a afișajului în Jumbo Box. Ambele sisteme oferă și Functions on Demand, Pesonalizare 2.0 sau radio online. Alte funcții, cum ar fi sistemul de sunet Canton și afișajul head-up pot fi adaugate ca parte a pachetelor opționale.
Skoda Connect
Skoda Connect reunește un set de servicii online împărțite în pachete logice bazate pe teme. Este mai ușor acum, indiferent dacă doriți să vă extindeți capacitățile sistemului de infotainment, să verificați starea tehnică a mașinii sau să obțineți acces la vehiculul dumneavoastră Škoda de la distanță.
SmartLink
SmartLink vă oferă o conexiune între smartphone-ul dumneavoastră și infotainmentul încorporat prin Apple CarPlay sau Android Auto. Redați muzică, navigați, gestionați mesajele text, apelurile sau ascultați podcast-ul preferat.
Compartimentul pentru telefoane
Compartimentul pentru telefoane este un compartiment de depozitare folosit pentru a încărca telefoanele mobile fără fir. Superb are o un compartiment cu încărcare wireless de până la 15W putere și răcire pentru telefoane.
5 porturi USB
Skoda Superb este echipată cu patru porturi USB-C cu încărcare rapidă (45 W) – două în față și două în spate. Mai există un port USB-C pe oglinda retrovizoare pentru a încărca o cameră de bord.
Control vocal
Cu asistentul vocal Laura, mașina ta va răspunde prompt fiecărei tale cereri pentru a-ți îndeplini dorințele. Nu mai este necesar să folosești comenzi scurte sau concise pentru a controla mașina, deoarece Laura înțelege și răspunde la vorbirea normală. Laura te va ajuta să controlezi navigația, media, infotainment-ul, climatizarea și mesajele text, permițându-ți să te concentrezi mai bine la condus.
Butoane de urgență
Butonul SOS roșu apelează imediat după ajutor în cazul în care ești implicat într-un accident rutier grav sau dacă ești martor la unul. Folosește butonul Info pentru a solicita mai multe informații despre Škoda Infoline. Butonul din dreapta apelează centrul tău de service în cazul în care ai o defecțiune.
Previous slide
Next slide

ECHIPĂRI Simply Clever

FAMILIE SUPERB

Škoda Superb Combi

Există un avantaj suplimentar și - literalmente - masiv dacă optați pentru un break: un compartiment spațios pentru bagaje de 690 de litri plin cu soluții Simply Clever. Toate celelalte avantaje Superb rămân intacte.

Škoda Superb Laurin & Klement

Numele celei mai eminente versiuni a Superb-ului este un omagiu adus fondatorilor mărcii Škoda. Bogăția echipamentelor standard este combinată cu confortul maxim.

Škoda Superb Combi iV

Versiunea hibrid plug-in a Superb Combi iV este echipată cu un grup motopropulsor care oferă funcționare fără emisii locale în modul electric, care poate acoperi până la 100 km doar pe electricitate, într-o singură încărcare.

Škoda Superb Combi Laurin & Klement

Numele celei mai elegante versiuni a Superb-ului este un omagiu adus fondatorilor mărcii Škoda. Acest break oferă o combinație unică între un model de vârf de lux și un volum de portbagaj de neegalat de 690 de litri.

5 STELE EURO NCAP

Evaluare de top pentru Škoda Superb: această mașină compactă de oraș a obținut cea mai înaltă clasificare de cinci stele în testele efectuate de Programul european independent de evaluare a mașinilor noi (Euro NCAP) și se clasează printre cele mai sigure vehicule disponibile în prezent.

Dimensiuni Škoda Superb

SUPERB - Specificații tehnice
Emisii CO2 (g/km) in mediu mixt (urban + extra-urban): 119-151 *
Consum carburant (l/100 km) in mediu mixt (urban + extra-urban): 4.9 - 6.2 *