Peste 7.000.000 exemplare produse

NOUA ŠKODA OCTAVIA

Cel mai apreciat și bine vândut model al mărcii, ŠKODA OCTAVIA este o mașină încăpătoare și foarte versatilă,
adaptată perfect atât pentru business, cât și pentru familie. 
Este echipată cu sisteme de asistență pentru șofer de ultimă generație, caracteristici Simply Clever și servicii de conectivitate. Toate acestea oferă un confort excepțional în traficul din oraș, dar și pe traseele lungi.

Noua Skoda Octavia
Preț de la: 25.812 € (TVA inclus)

 

Preț prin PROGRAMUL RABLA

de la: € 22.380

Prețul este calculat cu  2 prime de casare incluse (2 rable mai vechi de 15 ani, maxim Euro 3 ) cu o valoare de 2.400 euro, raportat la prima de casare 12.000 lei + bonus financiar de 4% inclus pentru finanțare prin Porsche Finance Group România

Calculele au fost realizate la cursul valutar estimat de 1 euro=5 lei

Vezi info Program Rabla

A patra generație a celui mai vândut model din gamă. De aici și denumirea de ŠKODA OCTAVIA 4.

Mai mult de 7 milioane de ŠKODA OCTAVIA au fost livrate începând cu anul 1996. 

Cel mai bine vândut model în multe țări europene.

Peste 50 de premii câștigate de-a lungul timpului

Un portbagaj cu o capacitate între 600 – 1.555 l (varianta limuzină)

Motoare de la 1.0 TSI la 2.0 TSI/ TDI

Putere de la 110 la 245 CP

Jante cu dimensiuni de la 16 la 19″

Design ŠKODA OCTAVIA

Liniile modelului ŠKODA OCTAVIA au ceva special, acel ceva care-l menține mereu tânăr și atrăgător. Cu proporțiile sale perfecte, suprafețele îngrijite și aerodinamica îmbunătățită, OCTAVIA are un aspect elegant și sportiv. Este un model unic.

EXPERIMENTAȚI VIAȚA CU ŠKODA OCTAVIA! 

 

Modelul OCTAVIA este disponibil în mai multe tipuri de caroserii și echipări. Vei fi surprins de particularitățile fiecărui model în parte, indiferent că e vorba de variantă limuzină, ŠKODA OCTAVIA COMBI (break), OCTAVIA RS, OCTAVIA iV (modelul hibrid) sau ŠKODA OCTAVIA SCOUT.
Fie că ești în căutarea unui vehicul confortabil care să te însoțească în drumul spre serviciu, o mașină pentru întreaga familie, un partener pentru excursii în natură sau toate acestea împreună, noua ŠKODA OCTAVIA este ideală pentru tine! 

Pleci la drum cu toată familia, fără grija spațiului pentru bagaje.

Octavia are un portbagaj imens, cu o capacitate care variază de la 600 la 1.555 l (sau de la 640 la 1.700 l pentru varianta combi). Vei aprecia cu siguranță soluțiile inteligente care ajută la fixarea în siguranță a tot ceea ce vrei să pui în portbagaj.

Mai ușor în aglomerația orașului

Bazează-te pe funcția Park Assist care se ocupă să-ți parcheze mașina (volanul se mișca singur, tu doar acționezi pedalele și schimbătorul de viteză). În plus, dacă în drumurile tale există un risc de coliziune cu un biciclist sau cu o altă mașină, vei fi alertat de catre sistemul Exit Warning.

Mai ușor în aglomerația orașului

Bazează-te pe funcția Park Assist care se ocupă să-ți parcheze mașina (volanul se mișca singur, tu doar acționezi pedalele și schimbătorul de viteză). În plus, dacă în drumurile tale există un risc de coliziune cu un biciclist sau cu o altă mașină, vei fi alertat de catre sistemul Exit Warning.

Ai tot ce trebuie când mergi în vacanță!

Pasagerii din spate beneficiază de pachetul de somn – Sleep Pack (în varianta combi) care constă în tetiere reglabile, speciale pentru un somn linistit. Tot pasagerii se pot bucura de oricare din cele 5 prize USB-C. Toate acestea sunt completate de funcția Dynamic Chassis Control (suspensii adaptive)  care reduce șocurile și vă asigură un drum confortabil indiferent de condițiile de drum.

Programează-ți o ieșire și bicicleta!

Acționează simplu din portbag mecanismul de eliberare pentru cârligul de remorcare rabatabil, iar apoi montează pe carlig un suport de biciclete. Acum ești gata pentru un nou traseu! La final, poți pune cârligul la loc dintr-o singură mișcare.

Mergi la munte!

OCTAVIA este perfectă pentru sporturile de iarnă, chiar dacă are sau nu tracțiune integrală. Poți încălzi  mașina prin activarea încălzirii auxialiare direct din smartphone-ul tău. Iar dacă schiezi, ai loc pentru schiuri chiar în mașină, datorită banchetei spate rabatabile și a fantei centrale pentru transportul obiectelor lungi (din spatele cotierei).

Ieși în oraș cu familia

S-a încheiat ziua de muncă și te gândești să ieși cu familia în oraș sau la un film. Șoferul și toți pasagerii din mașină își pot seta temperatura preferată cu aerul condiționat Climatronic în 3 zone. Conexiunea Wi-fi și sistemul de sunet Canton vă asigură distracția și starea de bine.

Când vrei, nu vrei, ești pus pe drumuri de cei dragi

Sistemul Kessy de acces și pornire motor fără cheie, funcționează acum și pentru ușile din spate. Cu funcția Wirelesss Smart Link poți conecta telefonul prin Android Auto și AppleCar Play și MirrorLink pentru a utiliza cu ușurință și în siguranță anumite funcții ale telefonului (răspunzi, apelezi, vezi hărțile etc). Iar dacă se întâmplă să înceapă ploaia când trebuie să lași pe cineva, ai o umbrelă în ușa din față.

În drum spre o cină de neuitat

În weekend e loc pentru o cină în oraș. În drumul spre restaurant, relaxează-te în scaunele ergonomice certificate de AGR, scaune față ventilate, încălzite, cu masaj și suport lombar. Luminile interioare ambientale cu led te ajută să intri în atmosferă. Iar dacă atunci când cina s-a terminat ai uitat unde ai parcat, folosește funcția Parking Position.

Bucurați-vă de cele mai noi echipări Noua ŠKODA OCTAVIA

OCTAVIA excelează în acele domenii care contează pentru fiecare dintre noi. Bazați-vă pe siguranța maximă și bucurați-vă de motoarele puternice, dar și economice. 

CONECTIVITATE

La ŠKODA OCTAVIA, sistemul de infotainment de nouă generație care are eSIM integrat, oferă multe funcții practice cum ar fi: informații din trafic și wi-fi pentru dispozitivele mobile ale pasagerilor.

Echipări Simply Clever

2 USB-C porturi și priză 230 V

Blocare electrică copii

Buzunare telefon mobil

Cârlig electric retractabil

Portbagaj electric

Phone Box cu încărcare wireless

Parasolare retractabile

Compartiment depozitare umbrelă și perie în ușa din față

Dimensiuni ŠKODA OCTAVIA 4

ŠKODA OCTAVIA limuzină

ŠKODA OCTAVIA COMBI

OCTAVIA Specificații tehnice

(emisii și consum):

CO2 (g/km) in mediu mixt (urban + extra-urban): 91-111

Mediu mixt (urban + extra-urban): 3.5-4.8

Galerie video

NOUA ŠKODA OCTAVIA

ŠKODA OCTAVIA RS iV

Alege ŠKODA OCTAVIA!

Întrebari frecvente

Ce preț are ŠKODA OCTAVIA?

Prețul modelului ŠKODA OCTAVIA (în varianta limuzină) pornește de la aproximativ 22.720 euro și poate să varieze în funcție de dotările pe care le alegi pentru mașina ta. Dacă alegi să faci o achiziție prin Programul Rabla, mașina ta poate costa cu aproximativ 1200 euro mai puțin (echivalentul primei de casare în valoare de 6000 lei)

Ce părere aveți despre ŠKODA OCTAVIA?

OCTAVIA este cel mai apreciat și bine vândut model de la ŠKODA. Este o mașină spațioasă și cu un portbagaj mai mult decât generos. Participă și tu la un test-drive și formează-ți propria părere despre model.

Ce dimensiuni are OCTAVIA?

OCTAVIA are un spațiu foarte generos la interior. Pasagerii din spate beneficiază de spaţiu mai mare pentru picioare: 78 mm (în plus cu 5 mm față de modelul anterior). Capacitatea de încărcare a portbagajului, care este cea mai mare din segment, a crescut până la la 640 de litri la modelul Octavia Break (+30) și până la 600 de litri la varianta limuzină (+10).

Cum accesez configuratorul pentru ŠKODA OCTAVIA 4?

Dacă vrei să configurezi modelul preferat, îți recomandăm să accesezi configuratorul ŠKODA.

preloader