ŠKODA OCTAVIA

Škoda Octavia

Škoda Octavia

Ai multe de explorat

Cel mai apreciat și bine vândut model al mărcii, ŠKODA OCTAVIA este o mașină încăpătoare și foarte versatilă, adaptată perfect atât pentru business, cât și pentru familie. Este echipată cu sisteme de asistență pentru șofer de ultimă generație, caracteristici Simply Clever și servicii de conectivitate. Toate acestea oferă un confort excepțional în traficul din oraș, dar și pe traseele lungi.

noua skoda octavia

Suntem dealerul Škoda din Brașov. Ia legătura cu noi!

A patra generație a celui mai vândut model din gamă. De aici și denumirea de ŠKODA OCTAVIA 4.

Mai mult de 7 milioane de ŠKODA OCTAVIA au fost livrate începând cu anul 1996.

Cel mai bine vândut model în multe țări europene.

Peste 50 de premii câștigate de-a lungul timpului

portbagaj skoda octavia

Un portbagaj cu o capacitate între 600 – 1.555 l (varianta limuzină)

Motoare de la 1.0 TSI la 2.0 TSI/ TDI

skoda octavia cai putere

Putere de la 110 la 245 CP

skoda octavia jante

Jante cu dimensiuni de la 16 la 19″

Detalii ŠKODA OCTAVIA

Design Škoda Octavia

EXTERIOR

INTERIOR

CONFORT ȘI SIGURANȚĂ

Toate informațiile cheie întotdeauna în fața ochilor tăi

Una dintre caracteristicile excelente și utile ale Skoda Octavia este display-ul head-up, care proiectează viteza curentă, instrucțiunile de navigație și alte informații pe parbriz. Virtual Cockpit de 10" cu mai multe aspecte diferite oferă informații mai detaliate și poate fi configurat pentru a afișa datele pe care le alegi. Display-ul infotainment de până la 13", poziționat confortabil în câmpul vizual al șoferului, vine cu Apple CarPlay și Android Auto și oferă cele mai recente informații de la serviciile online Skoda Connect.

Spațiu suficient atât pentru familie, cât și pentru afacerea ta

Octavia extrem de spațioasă va satisface perfect nevoile tale de afaceri în timpul săptămânii și va face față întregii familii în weekend-uri. Stai confortabil la volan și bucură-te de un spațiu suplimentar pentru cap, umeri și cot. Cu atât de mult spațiu pe bancheta din spate, poți să îți întinzi picioarele - spațiul remarcabil pentru picioare va aduce un zâmbet pe fața fiecărui pasager.

Va încăpea totul?

Compartimentul de bagaje oferă generos 600 de litri, depășind cu mult rivalii săi. Prin plierea spătarelor scaunelor din spate, obții un spațiu de 1,555 de litri. În timpul încărcării portbagajului, vei aprecia forma sa regulată, suprafața mai lungă a podelei și numeroasele soluții Simply Clever pentru a ține încărcătura în siguranță fixată: patru cârlige, trei plase și elemente practice pentru încărcare.

Compartimente practice la îndemână

Interiorul Octavia este plin de spațiu de depozitare practic, inclusiv suporturi pentru sticle de 1.5 litri în uși, o cutie mare Jumbo sub cotieră și buzunare pe spătarele scaunelor din față. Astfel, toate acele mici necesități pe care familia ta le are vor fi elegant organizate, dar întotdeauna la îndemână.

Același confort ca în sufrageria ta

Scaunele electrice ergonomic ajustabile, certificate AGR pentru șofer și pasagerul din față, te mențin confortabil oriunde te-ai afla. Pe parcursul călătoriilor lungi, suportul lombar electric, suportul pentru coapse și funcția de masaj vor fi de mare ajutor. Vei aprecia scaunele încălzite iarna și scaunele ventilate în timpul verii.

Gadgeturi ingenioase pentru nevoile zilnice

Din față în spate, Octavia este plină de gadgeturi Simply Clever care vă fac viața mai plăcută în fiecare zi. Aveți mâinile ocupate? Deschideți portbagajul cu Pedala Virtuală făcând o mișcare de picior sub bara spate. Cheile sunt în partea de jos a genții? Funcția avansată KESSY deblochează automat Octavia când vă apropiați cu cheia și o blochează automat când vă îndepărtați de mașină. Este atât de simplu.

Controlul dinamic al șasiului

Octavia oferă opțiunea Dynamic Chassis Control (DCC) cu Driving Mode Select. DCC permite șoferilor să personalizeze comportamentul vehiculului conform preferințelor lor personale, pe o scară de opțiuni de la Sport la Comfort - un setup al șasiului à-la-carte.

Siguranța ta, prioritatea noastră

Siguranța ta și a familiei tale este prioritatea noastră. Ocupanții sunt protejați de până la 10 airbag-uri care lucrează în tandem cu centurile. Sistemle ISOFIX și Top Tether sunt folosite pentru a îmbunătăți protecția copiilor în scaunele pentru copii. Dacă un accident este inevitabil, pasagerii sunt pregătiți pentru impact prin sistemul Crew Protect Assist, care în fată închide geamurile și activează pretensionarea centurilor. ESC, ABS și multe alte sisteme protejează mașina pe drum.

Faruri LED Matrix

Skoda Octavia dispune de lumini eficiente LED în față și în spate. Principalul avantaj a farurilor cu tehnologie LED Matrix de generație a doua este funcția lor Matrix, care, prin aprinderea și stingerea surselor individuale LED în secvență, previne orbirea celorlalți participanți la trafic. Acest lucru înseamnă că puteți menține întotdeauna farurile de întâlnire puternice pornite în călătoriile dumneavoastră, având o vedere perfectă asupra a ceea ce se întâmplă în jurul dumneavoastră. Farurile LED Matrix sunt completate de cele mai bune lumini spate cu LED-uri, cu indicatoare animate și efect de bun venit, care includ diode pentru fiecare funcție.

Asistenții de Siguranță la Škoda Octavia

Conducerea în oraș
Avansând încet, pas cu pas, în timp ce treceți pe lângă pietoni și cicliști. Rolul Skoda Octavia este să vă facă aceste lucruri mai ușoare. Sistemul Front Assist cu Protecție Predictivă pentru Pietoni și Cicliști poate să vă alerteze sau să oprească mașina în cazul unei coliziuni iminente cu alt vehicul sau o persoană. Side Assist detectează vehiculele care se apropie din spate sau din unghiul mort al mașinii până la 70 m distanță, astfel că este eficient și la avertizarea șoferului în situații periculoase pe drumuri cu mai multe benzi și autostrăzi.
Parcarea
Când achiziționați Octavia, toate grijiile legate de parcarea mașinii sunt eliminate. Rear Traffic Alert vă va ajuta să ieșiți dintr-o linie de mașini detectând dacă se apropie altă mașină și vă avertizează în timp util. Un component util al Asistenței Inteligente pentru Parcare este Parcarea Remote, care este folosită pentru a parca automat mașina într-o linie de mașini parcate în paralel sau într-o rândul de mașini parcate perpendicular, și de asemenea pentru a ieși din astfel de locuri de parcare, în timp ce stați în afara mașinii și o controlați remote prin intermediul aplicației MySkoda.
Conducerea pe autostradă
Când vă aflați pe autostrada, sistemele sunt gata să vă ajute, preluând o parte din conducere pentru dvs. Travel Assist integrează mai multe sisteme și funcții pentru a face condusul mult mai ușor și pentru a crește confortul călătoriei. Odată activat, Travel Assist se poate opri și reporni automat, poate menține automat mașina pe bandă sau urmări alte vehicule aflate într-un ambuteiaj sau arată traficul din jur pe un afișaj din fața ta.
Conducerea în afara orașului
Funcția inteligentă Traffic Sign Recognition afișează semnele de circulație pe afișajul mașinii, iar frâna multi-coliziune previne mișcarea necontrolată a vehiculului la frânare, reducând astfel riscul de coliziuni multiple.
Previous slide
Next slide

CONECTIVITATE

Rămâneți conectat chiar și în deplasare

Conectivitatea avansată a Octaviei vă va ușura utilizarea zilnică a mașinii și vă va oferi tot suportul de care aveți nevoie pentru a ajunge confortabil la destinație la timp.

ECHIPĂRI Simply Clever

MAI MULT SPAȚIU PENTRU TOATE LUCRURILE TALE

FAMILIA OCTAVIA

OCTAVIA combi

Skoda Octavia Combi

Există un avantaj suplimentar si - literalmente - masiv dacă optati pentru un break: un portbagaj spatios de 640 de litri, plin de solutii Simply Clever. In plus, toate celelalte avantaje ale Octavia raman neatinse.

Skoda Octavia RS

Skoda Octavia RS

Cele două litere magice "RS" semnifică cea mai dinamică versiune a modelului Octavia, echipată cu scaune sport și un volan sportiv, caracteristici speciale, șasiu modificat și un motor pe benzină propriu, care oferă până la 195 kW.

skoda octavia combi rs

Skoda Octavia Combi RS

Nu credeți că sportivul nu poate fi în același timp și practic? Proportiile bine echilibrate ale compartimentului generos de bagaje, completate de accesorii elegante în negru și un interior sportiv, vă spun că mai bine să credeți în asta.

Skoda Octavia Sportline

Skoda Octavia Sportline

Cu accente sportive precum elemente exterioare negre și jante impunătoare, mașina oferă emoție dinamică în mișcare.

Skoda Octavia Combi Sportline

Skoda Octavia Combi Sportline

Fie că este vorba de drumul către școală sau de o aventură de weekend, Octavia Combi Sportline poate adăuga o notă sportivă oricărei călătorii.

5 STELE EURO NCAP

Evaluare de top pentru Škoda Octavia: această mașină compactă de oraș a obținut cea mai înaltă clasificare de cinci stele în testele efectuate de Programul european independent de evaluare a mașinilor noi (Euro NCAP) și se clasează printre cele mai sigure vehicule disponibile în prezent.

Dimensiuni Škoda Octavia

OCTAVIA - Specificații tehnice
Emisii CO2 (g/km) in mediu mixt (urban + extra-urban): 109-177 *
Consum carburant (l/100 km) in mediu mixt (urban + extra-urban): 4.1 - 7.8 *