O viață plină de energie

NOUA ŠKODA ENYAQ iV

Vă prezentăm noul ENYAQ iV, primul SUV electric ŠKODA.

Simți că ești diferit? Lasă-te însoțit de ŠKODA ENYAQ iV. Cu un stil aparte, mult spațiu la interior și tehnologie de ultimă generație, este potrivit atât pentru traficul orașului, cât și pentru traseele lungi.

skoda enyaq
Preț de la: 45.991 € (TVA inclus)

 

Preț prin PROGRAMUL RABLA

de la: € 32.751

Prețul este calculat cu  2 prime de casare incluse (2 rable mai vechi de 15 ani, maxim Euro 3 ) cu o valoare de 11.400 euro, raportat la valoarea de 57.000 lei + bonus financiar de 4% inclus pentru finanțare prin Porsche Finance Group România

Calculele au fost realizate la cursul valutar estimat de 1 euro=5 lei

Vezi info Program Rabla

Vezi și detalii model

NOUA ŠKODA ENYAQ COUPE iV

Preț ŠKODA ENYAQ COUPE iV: de la 62.890 € (TVA inclus)

Preț prin PROGRAMUL RABLA

de la: € 48.974

Prețul este calculat cu  2 prime de casare incluse (2 rable mai vechi de 15 ani, maxim Euro 3 ) cu o valoare de 11.400 euro, raportat la valoarea de 57.000 lei + bonus financiar de 4% inclus pentru finanțare prin Porsche Finance Group România

Calculele au fost realizate la cursul valutar estimat de 1 euro=5 lei

Vezi info Program Rabla

Un portbagaj cu o capacitate între 585 – 1.710 l

Full electric,
autonomie până la 510 km

Putere de la 180 la 204 CP

Jante cu dimensiuni de la 19 la 21″

Design ŠKODA ENYAQ iV

Ați făcut cunoștință cu SUV-urile de la ŠKODA? ŠKODA KAMIQ, ŠKODA KAROQ ȘI ŠKODA KODIAQ sunt elegante, încrezătoare și se bucură de mulți admiratori.

Noul ŠKODA ENYAQ iV urmează aceeași direcție. În plus, este inovator și atrăgător, iar spațiul din interior este mai mult decât generos, elegant și cu linii curate. Scaunele perfecte sunt garanția confortului atât pentru ocupanții locurilor din față, cât și pentru pasagerii din spate.

DE CE SĂ ALEGI ŠKODA ENYAQ iV? 

 

Ai multe motive să alegi modelul ENYAQ. Designul unic, dotările de ultimă generație, dar mai ales faptul că este un SUV full electric.

Are o autonomie de până la 510 km, faruri optimizate și o grilă luminată. Iar aspectul solid, plafonul panoramic și echipările Simply Clever accentuează modernismul noului model.

ŠKODA ENYAQ este un partener diferit, atrăgător și în perfectă armonie cu mediul ;).

În siguranță la înălțime

Grila centrală și farurile apropiate sugerează robustețea modelului ENYAQ iV, iar aspectul solid accentuează sentimentul plăcut de siguranță.

Sistem de iluminare profesional

O noutate în partea din față a modelului ENYAQ iV este sistemul de iluminare inovativ. Farurilor full LED li se alatură noua grilă frontală cu designul cristalin, creat de LED-uri (opțiune valabilă din trimestrul 3/2021).

Plafon panoramic

Plafonul panoramic reprezintă o dotare opțională de luat în calcul. Sticla împarțită în 2 bucăți are deschiderea de 1mp dinspre interior. Partea din față a plafonului poate fi rabatată sau elementul poate fi chiar glisat complet spre spate.  Sticla fumurie protejează interiorul de supraîncălzire, dar în aceeași măsură asigură o  iluminare suficientă.

Tracțiune spate sau tracțiune integrală 4x4

ŠKODA revine cu tracțiunea pe puntea spate. Motorul electric din spate poate fi, de asemena, suplimentat cu încă un motor pe puntea față. Astfel, modelul ENYAQ iV va fi disponibil și cu tracțiune integrală în trimestrul 2 din 2021.

Selectia modului de condus si controlul sasiului

Fiecare are un stil diferit de condus. La modelul ŠKODA ENYAQ iV puteți selecta modul de condus pentru care aveți 5 variante: eco+ ,eco, confort, sport și individual. În funcție de preferințe, automobilul va reacționa diferit când se apasă pedala de accelerație: consum, suspensii, motor, direcție.

Selectia capacitatii bateriei

Centrul de greutate al noului ENYAQ iV este coborât deoarece bacteria este integrată în podeaua automobilului, favorizând stabilitatea mașinii în viraje. Bateria poate fi de 3 tipuri: 55, 62, 82 kWh. Capacitate brută a bateriei este reflectată și de denumirea liniei de echipare a automobilului (50, 60 și 80) și stabilește puterea și autonomia automobilului.

Cockpit virtual

O noutate este cockpitul virtual care afișează doar cele mai importante informații. Este o dotare standard, la care se poate adăuga head-up display-ul cu o tehnologie de realitate augmentată.

Încărcare

Sistemul de încărcare cu care este echipat noul ENYAQ iV este de tip CCS (Sistem combinat de încărcare). Modelul poate fi încărcat în curent alternativ până la 11 kW (putere de încărcare) sau în curent continuu până la 125 kW.

O altă variantă de încărcare a bateriei este încărcarea regenerativă. Cum funcționează? Atunci când frânezi, bateria se încarcă.

Păstrați legătura

ENYAQ iV are un ecran de 10 sau de 13” prin care puteți seta funcțiile de bază ale automobilului (aerisire sau sisteme de asistență pentru siguranță).

În plus, modelul este echipat cu conectori USB-C, o conexiune wireless cu telefonul și posibilitatea de controlare de la distanța a autoturismului prin funcția SKODA Connect.

Echipări Simply Clever

Cârlige portbagaj

Cockpit virtual

Phone Box cu încărcare wireless

Compartiment depozitare umbrelă în ușa din față

Buzunare telefon mobil

Compartiment mic retractabil

Portbagaj electric

Lumini ambientale

Alege ŠKODA ENYAQ iV!

preloader