Service VOLKSWAGEN Brașov

SERVICE VOLKSWAGEN BRAȘOV

12 motive să alegi Delcar, Service VOLKSWAGEN în Brașov

Delcar este cunoscut în Brașov în special pentru marca ŠKODA pe care o reprezintă în acest oraș de mai bine de 20 de ani. Însă Delcar înseamnă și service Volkswagen Brașov, atât pentru partea de autoturisme cât și pentru autovehicule comerciale.

Îți prezentăm 12 motive să alegi Delcar, service Volkswagen Brașov:

1. Service VOLKSWAGEN Brașov din 2007

Cu o infrastructură deja creată ca service afiliat al rețelei Porsche România, Delcar a obținut în 2007 certificarea pentru service autorizat VW autoturisme Brașov și în 2008 pentru service VW autovehicule comerciale. Autorizarea a fost acordată de importator printr-un proces complex de auditare, service-ul Delcar îndeplininând cu brio criteriile impuse pentru noua marcă.

Ca service autorizat pentru marca VW, Delcar oferă servicii de reparație și întreținere în garanție și post-garanție pentru Volkswagen autoturisme și Volkswagen autovehicule comerciale.

2. Garanția VOLKSWAGEN

Delcar – service Volkswagen Brașov oferă garanție de producător pentru toate modelele Volkswagen, precum și pentru lucrările efectuate în service sau piesele montate, în conformitate cu specificațiile producătorului. 

3. Service Volkswagen Brașov cu toate lucrările necesare într-un singur loc

Service-ul Delcar oferă toate serviciile de care ai putea avea nevoie:

  • Lucrări de întreținere (inspecții service, verificări de sezon, schimb roți etc)
  • Verificări mecanice și electrice
  • Verificare / reglare direcție
  • Reparații generale mecanice și electrice
  • Lucrări de tinichigerie și vopsitorie
  • Inspecție Tehnică Periodică (ITP)

4. Dotări în pas cu evoluția modelelor VOLKSWAGEN

Delcar – atelierul de service Volkswagen Brașov are toate dotările cu scule și echipamente de service pentru toata gama de modele Volkswagen. Vorbim aici de modele actuale și foarte actuale (inclusiv pentru cele cu propulsie hibridă sau pentru mașini electrice), dar și de modele mai vechi.

5. Acces complet la toată tehnologia de reparație VOLKSWAGEN

Ca service Volkswagen în Brașov, Delcar are acces la programe și aplicații care accesează direct serverele uzinei Volkswagen. Acestea reprezintă un suport esențial pentru gestiunea pieselor și a lucrărilor de service, dar și pentru partea de documentație tehnică de reparații sau pentru informările tehnice de produs.

6. Piese și accesorii originale VOLKSWAGEN

La Delcar – ServIce Volkswagen Brașov se lucrează cu piese și accesorii originale VOLKSWAGEN. Acestea sunt sigure, de înaltă calitate și potrivite pentru autovehiculul tău Volkswagen.

Peste 410.000 de piese originale Volkswagen îți stau la dispoziție în mod constant. Dacă o piesă necesară menținerii funcționării autovehiculului nu se află în stoc la Delcar, verificăm disponibilitatea acestei piese în rețeaua internațională de service. Indiferent de locul în care se află piesa, aceasta va fi livrată cât mai rapid posibil.

7. Standard de calitate ISO – service VOLKSWAGEN Brașov

Delcar are implementat un Sistem de Management al Calității ISO 9001-2015 pentru service Volkswagen autoturisme și autovehicule comerciale. Organul de certificarea este TUV SUD Management Service GmbH.

Managementul calității se traduce la service Delcar prin procese optimizate, servicii controlate și oameni calificați.

8. Angajați calificați

Consilierea clienților, precum și reparația și întreținerea profesionistă a autovehiculelor Volkswagen impun specializarea și perfecționarea continuă a angajaților. Angajații service-ului Delcar participă la programe de pregătire continuă organizate intern sau de către importatorul Porsche România.

9. Serviciile de care ai nevoie. Și mai mult de atât.

Când oferi servicii, te gândești de fiecare dată să oferi ”mai mult”. La service Delcar, ”mai mult” înseamnă servicii care fac viața clienților mai ușoară. Servicii simple, adaptate nevoilor lor.

10. Service VOLKSWAGEN Brașov cu oferte adaptate vechimii autovehiculelor

Ofertele Delcar pentru reparații și piese sunt adaptate vechimii autovehiculului dumneavoastră. Dacă mașina dumneavoastră are mai mult de 4 ani, puteți beneficia de o reducere între 10 și 30% la piesele originale și un tarif mai mic la manoperă. Mai mult despre ofertele pentru auto VW mai vechi de 4 ani. 

11. Centru de reparații autovehicule hibrid, plug-in hibrid (PHEV) și autovehicule electrice (BEV)

Service Delcar Volkswagen Brașov este certificat ca centru de reparații auto cu propulsie hibridă (PHEV) și electrică (BEV). Angajații tehnici și non-tehnici au fost calificați prin trainninguri speciale pe acest subiect, iar compania dispune de toate dotările cu scule și echipamente de service specifice reparării autovehiculelor eco-friendly.

12. Stație acreditată RAR pentru Inspecție Tehnică Periodică

Service Delcar deține o stație ITP acreditată RAR și este autorizată să execute inspecții tehnice periodice pentru autovehicule cu masa totală maximă autorizată (MTMA) până în 3,5 tone (inclusiv) și pentru autovehicule echipate cu motoare pe benzină, GPL și diesel.

Te-ai convins?
Alege Delcar, service VOLKSWAGEN Brașov!

Previous slide
Next slide