Top Card

Un card cu multe avantaje

Bucură-te de avantajele TopCard timp de 1 an!

Cu serviciul Top Card de la Delcar, te asiguri că mașina ta primește timp de un an îngrijirea necesară, în timp de tu te bucuri de economii semnificative.

Pentru doar 500 lei, acest card vine cu un set de servicii special concepute pentru posesorii de autoturisme Skoda, Volkswagen, Audi, Seat sau Cupra.

AVANTAJE TOP CARD

Economii Semnificative

TopCard-ul de la Delcar reprezintă o investiție inteligentă, oferindu-ți acces la servicii de calitate la un preț avantajos. Cu acest card, economisești 975 lei comparativ cu costurile individuale ale serviciilor.

Confort și Flexibilitate

Cu Top Card-ul Delcar gestionezi ușor nevoile mașinii tale. Cu acces la un autovehicul de înlocuire și depozitarea roților/anvelopelor, TopCard-ul îți permite să faci față cu ușurință situațiilor de urgență și necesităților de întreținere.

Păstrarea Valorii Mașinii

Prin asigurarea unui nivel de întreținere corespunzător și profesional, TopCard-ul contribuie la menținerea valorii mașinii tale. Acest lucru este important nu doar pentru siguranța ta la volan, ci și pentru potențiala valoare de revânzare a vehiculului tău în viitor.

Ce include TopCard-ul Delcar?

Ai dreptul la înlocuirea anvelopelor sau roților de două ori pe durata valabilității cardului. Oferim aceste servicii în mod profesionist, asigurând siguranța și performanța mașinii tale.

Oferim depozitarea roților/anvelopelor pe o perioadă de până la 6 luni, pentru ca să nu-ți faci griji cu privire la spațiul de stocare.

În cazul în care mașina ta necesită timp suplimentar pentru reparații, oferim un autovehicul de înlocuire de până la 3 ori pe durata valabilității cardului, pentru imobilizări în service cu programare prealabilă.

Avem grijă de calitatea aerului din mașina ta. Oferim servicii de igienizare a sistemului de climatizare. Pentru eficienţă maximă se recomandă şi înlocuirea filtrului de praf şi polen (care va genera un cost suplimentar suportat de către Client)

Primești un voucher valoric de 75 lei pe care îl poți folosi pentru achiziționarea de accesorii originale de la Delcar.

Cu Top Card de la Delcar, poți să te bucuri de servicii de înaltă calitate la prețuri accesibile. Acest card are o valabilitate de un an și îți oferă un pachet complet de beneficii.

Pentru detalii suplimentare, te invităm să consulți termenii și condițiile produsului Top Card.

Interesat de Top Card?

Completează formularul de mai jos și vei fi contactat de un reprezentant Delcar pentru mai multe detalii.
    Te-ar putea interesa și ...

    Ofertă Finanțare
    Auto Rulate