NOUA ŠKODA FABIA

Noua ŠKODA FABIA este un model de clasă mică potrivit persoanelor care caută o mașină de de oraș agilă, sigură, spațioasă și cu dotări inteligente. Are un design modern, tehnologie de ultimă generație și cel mai mare portbagaj din clasa sa.

Noua FABIA este un model complet reinventat, lansat de către ŠKODA în luna mai a anului 2021. Modelul este disponibil acum pentru comandă și în România.

skoda fabia

De la: 16.101 €

Preț prin PROGRAMUL RABLA

Noua ŠKODA FABIA de la: € 12.757

Prețul este calculat cu  2 prime de casare incluse (2 rable mai vechi de 15 ani, maxim Euro 3 ) cu o valoare de 2.400 euro, raportat la prima de casare 12.000 lei +  ecobonus 300 euro, raportat la valoare de 1500 lei + bonus financiar de 4% inclus pentru finanțare prin Porsche Finance Group România

Calculele au fost realizate la cursul valutar estimat de 1 euro=5 lei

Vezi info Program Rabla

A patra generație a popularului model de talie mică, ŠKODA FABIA.

5 stele obținute la testele Euro NCAP

Un portbagaj cu o capacitate între 390 – 1.190 l

Motoare de la 1.0 MPI la 1.0 TSI

Putere de la 80 la 110 CP

Jante cu dimensiuni de la 15 la 16″

ŠKODA FABIA 2021 – un model de oraș cu personalitate puternică

;

Bucură-te de ieșirile din weekend

Ți-ai propus să vizitezi locuri noi? Cu ajutorul funcției ”Informații trafic online” îți setezi traseul în sistemul de navigație și eviți astfel zonele aglomerate. La finalul excursiei, îți arunci lucrurile murdare direct în porbagaj pe covorașul dublu de protecție. Iar dacă te simți obosit în drum spre casă, sistemul Driver Alert va fi atent la comportamentul tău la volan și îți va sugera când este cazul să iei o pauză.

Ieși la plimbare cu cel mai bun prieten

Ia-ți prietenul patruped la o plimbare cu Noua ŠKODA FABIA. Câinele tău se va bucura de confortul banchetei din spate unde, pentru siguranță, poate fi prins cu o centura specială. Nu trebuie să-ți faci griji pentru curățenie, datorită protecției pentru scaunele din spate. Îți rămâne doar grija următoarei destinații. Iar când ai în gând un nou loc, verifică vremea cu ajutorul sistemului de navigație.

Fără stress prin oraș

Noua ŠKODA FABIA este o mașină perfectă de oraș datorită dimensiunilor practice și agilității sale. În plus, beneficiază de funcția de asistență la pornirea în rampă și te scapă de stressul semafoarelor pe care le întâlnești chiar în drumurile aflate în pantă.

Mergi relaxat la cumpăraturi

Mâncare, accesorii pentru casă sau diverse pachete cu produse la modă? Toate își vor găsi locul. Portbagajul modelului  ŠKODA FABIA 2021 are un volum de la 380 l la 1.190 l și este plin de soluții inteligente. Poți pune cumpărăturile în compartimentul de depozitare flexibil, să le agăți în cârlige sau să le fixezi cu ajutorul elementelor cargo.

Fă-te remarcat pe oriunde mergi

Noua ŠKODA FABIA se face remarcată și exprimă personalitatea posesorului. Conceptul de culori îți oferă posibilitatea de a-ți personaliza modelul Fabia în 2 culori. Alege între conceptele de culori negru sau gri pentru a schimba culoarea plafonului, a oglinzilor și a jantelor.

Ia-ți o vacanță

Cum ar fi să-ți iei familia într-o vacanță cu mașina? Este spațiu destul și, dacă nu încape totul, poți să te folosești de cutia de bagaje SKODA. Pe autostradă, activează-ți funcția Adaptive Cruise Control și drumul devine mult mai ușor. Când ești obosit, funcția Auto Light Assist îți va oferi toată lumina de care ai nevoie la drum.

Echipări Simply Clever

Umbrelă în ușa șoferului

Vestă reflectorizantă

Cotieră centrală

Buzunare suplimentare

Sistem Kessy - deschidere/închidere fără cheie

Plafon panoramic

Cotieră centrală spate

Două porturi USB

Sistem de plase pentru fixare

Elemente de fixare

Cârlig pentru geantă

Buzunar multifuncțional portbagaj

Dimensiuni NOUA ŠKODA FABIA

dimensiuni skoda fabia

NOUA FABIA Specificații tehnice

(emisii și consum):

CO2 (g/km) in mediu mixt (urban + extra-urban): 104-106

Mediu mixt (urban + extra-urban): 5.0-5.6

preloader