Service ŠKODA Brașov

SERVICE ŠKODA BRAȘOV

20 de motive să alegi Delcar Service ŠKODA Brașov

Cauți un service Škoda în Brașov? Delcar este dealer Škoda în acest oraș de peste 23 de ani. Îți prezentăm 20 de motive să alegi Delcar, service Škoda Brașov.

1. Service ŠKODA Brașov din anul 2000

Delcar reprezintă marca ŠKODA în Brașov de peste 23 de ani. În toți acești ani ne-au fost ghid principiile noastre:

Integritate |  Excelență  |  Angajament  |  Grijă față de ceilalți  |  Muncă în echipă

2. Garanția ŠKODA

Delcar – service ŠKODA Brașov oferă garanție de producător pentru toate modelele ŠKODA, precum și pentru lucrările efectuate în service sau piesele montate, în conformitate cu specificațiile producătorului.

service skoda brasov

3. Service ŠKODA Brașov cu toate lucrările necesare într-un singur loc

Service-ul Delcar oferă toate serviciile de care ai putea avea nevoie:

  • Lucrări de întreținere (inspecții service, verificări de sezon, schimb roți etc)
  • Verificări mecanice și electrice
  • Verificare / reglare direcție
  • Reparații generale mecanice și electrice
  • Lucrări de tinichigerie și vopsitorie
  • Inspecție Tehnică Periodică (ITP)

4. Dotări în pas cu evoluția modelelor ŠKODA

Delcar – atelierul de service ŠKODA Brașov este dotat scule și echipamente de service pentru toata gama de modele ŠKODA. Vorbim aici de modele actuale și foarte actuale (inclusiv pentru cele cu propulsie hibridă sau pentru mașini electrice), dar și de modele mai vechi.

5. Acces complet la toată tehnologia de reparație ŠKODA

Ca service ŠKODA în Brașov, Delcar are acces la programe și aplicații care accesează direct serverele uzinei ŠKODA. Acestea reprezintă un suport esențial pentru gestiunea pieselor și a lucrărilor de service, dar și pentru partea de documentație tehnică de reparații sau pentru informările tehnice de produs.

6. Piese și accesorii originale ŠKODA

La Delcar – Service ŠKODA Brașov se lucrează cu piese și accesorii originale ŠKODA. Acestea sunt sigure, de înaltă calitate și potrivite pentru autovehiculul tău ŠKODA.

7. Standard de calitate ISO – service ŠKODA Brașov

Delcar are implementat un Sistem de Management al Calității ISO 9001-2015 pentru service ŠKODA . Organul de certificarea este TUV SUD Management Service GmbH.

Managementul calității se traduce la service Delcar prin procese optimizate, servicii controlate și oameni calificați.

8. Angajați calificați

Consilierea clienților, precum și reparația și întreținerea profesionistă a autovehiculelor ŠKODA impun specializarea și perfecționarea continuă a angajaților. Angajații service-ului Delcar participă la programe de pregătire continuă organizate intern sau de către importatorul Porsche România.

9. Serviciile de care ai nevoie. Și mai mult de atât.

Când oferi servicii, te gândești de fiecare dată să oferi ”mai mult”. La service Delcar, ”mai mult” înseamnă servicii care fac viața clienților mai ușoară. Servicii simple, adaptate nevoilor lor.

10. Service ŠKODA Brașov cu oferte adaptate vechimii mașinii tale

Ofertele Delcar pentru reparații și piese sunt adaptate vechimii autovehiculului dumneavoastră. Dacă mașina dumneavoastră are mai mult de 4 ani, puteți beneficia de o reducere între 10 și 30% la piesele originale și un tarif mai mic la manoperă. Mai mult despre ofertele pentru auto ŠKODA mai vechi de 4 ani. 

11. Centru de reparații autovehicule hibrid, plug-in hibrid (PHEV) și autovehicule electrice (BEV)

Service Delcar ŠKODA Brașov este certificat ca centru de reparații auto cu propulsie hibridă (PHEV) și electrică (BEV). Angajații tehnici și non-tehnici au fost calificați prin trainninguri speciale pe acest subiect, iar compania dispune de toate dotările cu scule și echipamente de service specifice reparării autovehiculelor eco-friendly.

12. Stație acreditată RAR pentru Inspecție Tehnică Periodică

Service Delcar deține o stație ITP acreditată RAR și este autorizată să execute inspecții tehnice periodice pentru autovehicule cu masa totală maximă autorizată (MTMA) până în 3,5 tone (inclusiv) și pentru autovehicule echipate cu motoare pe benzină, GPL și diesel.

13. Un spațiu de așteptare plăcut, unde poți să bei o cafea bună

Spațiul nostru de așteptare este comod și placut. În plus, aici poți servi o cafea bună în timp ce te uiți la televizor la emisiunea ta preferată.

14. O echipă faină care te întâmpină cu zâmbetul pe buze

Te vei convinge doar venind la noi ;).

15. În loc să aștepți la service, poți face un test-drive cu ŠKODA

La departamentul de vânzări auto găsești disponibile cele mai noi modele ŠKODA pentru testare. Mergi într-un test-drive și vezi cu ce îmbunătățiri vin acestea.

16. Vizitezi standul de accesorii originale și pleci acasă și un cadou pentru cei dragi

Vezi ce accesorii Simply Clever gasești la standul nostru din showroom. S-ar putea să-ți placă bicicletele ŠKODA originale sau accesoriile de ciclism sau motorsport.

17. Dacă ai nevoie de o mașină cât timp mașina ta e în service, îți oferim o mașină la schimb. 

Solicită o mașina de schimb consilierului de service încă din momentul programării în service! Și o zi cu mașina în service este o zi ca oricare alta!

18. Consultanță asigurări 

Îți oferim consultanță în deschiderea dosarului de daună, polițe de asigurare (RCA, Casco, travel), produse de asistență rutieră.

19. Te ținem permanent la curent cu noutăți și oferte

Suntem activi în online cu oferte și noutăți despre service, dar și despre noile modele ŠKODA. Suntem prezenți pe FacebookInstagramYoutube și îți putem trimite (la cerere) newsletter-ul Delcar.

20. Mai mult de 35.000 de mașini ŠKODA reparate la service-ul Delcar 

Te-ai convins?
Alege Delcar, service ŠKODA Brașov!

Previous slide
Next slide
ŠKODA SERVICE

Service-ul autorizat ŠKODA

Ai o ŠKODA? Îți recomandăm să vizitezi service-ul autorizat ŠKODA Delcar (din Brașov sau Sfântu Gheorghe). Angajații noștri îți cunosc cel mai bine automobilul și folosesc piese de schimb originale și tehnologii de reparație recomandate de fabricat.
Hai la service Delcar – service autorizat pentru reparații ŠKODA în Brașov și Sfântu Gheorghe!

VERIFICAREA DE CONCEDIU ŠKODA

Fie că ai planificat un concediu sau stai acasă, după efectuarea verificării de concediu ŠKODA, mașina ta va fi în formă maximă, pregătit pentru orice. Tehnicienii noștri experientați cunosc de detaliu automobilul tău ŠKODA și știu exact ce să verifice. Pentru ca tu să îți continui întotdeauna drumul în siguranță spre destinația ta de vacanță.
Te așteptăm la service Delcar, service autorizat ŠKODA în Brașov!

PARBRIZELE ŠKODA

Parbrizele deteriorate ar trebui reparate la timp. Un parbiz ciobit poate deteriora stergatoarele, iar din cauza variatiilor mari de temperatura, se poate sparge. Ai probleme cu parbrizul masinii? Hai la service Delcar!

SCHIMBUL DE ULEI ŠKODA

Uleiul de motor este esential pentru reducerea frecarii si a uzurii pieselor. Un ulei de calitate va face ca motorul sa functioneze mai economic :). Hai la service Delcar, sercice autorizat ŠKODA!