FABIA

Noua Skoda Fabia are un design complet nou, cucerind prin linia sa dinamică și elegantă. Gama extinsă de culori disponibile pentru exterior, precum și dotările moderne pentru interior, vă oferă posibilitatea de a vă exprima personalitatea și de a atrage privirile tuturor.

SCALA

SCALA este cel mai nou model de la SKODA. Se remarca prin designul sau avangardist, sisteme de propulsie de ultima ora si numeroase sisteme avansate de asistenta pentru sofer, oferite, de regula, doar in clasele auto superioare.

KAMIQ

Vei fi instantaneu atras de inconfundabilul design îndrăzneț al crossover-ului KAMIQ. Acesta combină o mașină practică, încăpătoare, cu avantajele unui SUV.

OCTAVIA

Noul model Skoda Octavia a fost restilizat până în cele mai mici detalii. Cea mai importantă schimbare este remarcată la nivelul blocurilor optice, care acum sunt duble, cu LED.

SUPERB

SUPERB, varful de gama de la SKODA, redefinește în mod constant luxul. Noul SUPERB Facelift este proiectat cu un spatiu interior impresionant. Acesta aduce confortul perfect, alaturi de echipamentele de ultima generație și dotarile simply clever, totul pentru a vă ușura viața în fiecare zi. Aveți o mașină perfectă în timpul săptămânii și un ajutor de familie spațios în weekend.

KODIAQ

Elementele designului cristalin sunt reflectate în cele mai mici detalii, atât la exteriorul, cât și în interiorul modelului KODIAQ, făcând din acesta unul dintre cele mai distinctive modele fabricate de ŠKODA. Noul SUV ŠKODA și-a sărbătorit premiera mondială pe 1 Septembrie 2016, la Berlin.

Noul Karoq este cel mai nou SUV al familiei Skoda. Designul inovativ, spațiul generos si sportivitatea acestuia il pun pe un loc special în această mare familie, aducând varietate și completând nevoile clienților.