ŠKODA FABIA

Noua ŠKODA FABIA are un design complet nou, cucerind prin linia sa dinamică și elegantă. Gama extinsă de culori disponibile pentru exterior, precum și dotările moderne pentru interior, vă oferă posibilitatea de a vă exprima personalitatea și de a atrage privirile tuturor.

ŠKODA SCALA

SCALA este cel mai nou model de la ŠKODA. Se remarca prin designul sau avangardist, sisteme de propulsie de ultima ora si numeroase sisteme avansate de asistenta pentru sofer, oferite, de regula, doar in clasele auto superioare.

ŠKODA KAMIQ

Vei fi instantaneu atras de inconfundabilul design îndrăzneț al crossover-ului ŠKODA KAMIQ. Acesta combină o mașină practică, încăpătoare, cu avantajele unui SUV.

NOUA ŠKODA OCTAVIA

Vă prezentăm noul model ŠKODA OCTAVIA. Versatil în situații de afaceri și practic pentru familie. Are dimensiuni compacte, sisteme de ultimă generație în asistența șoferului și un confort excepțional. Perfect pentru traficul orașului și pentru trasee lungi deopotrivă.

ŠKODA SUPERB

SUPERB, varful de gama de la ŠKODA, redefinește în mod constant luxul. Noul SUPERB Facelift este proiectat cu un spatiu interior impresionant. Acesta aduce confortul perfect, alaturi de echipamentele de ultima generație și dotarile simply clever, totul pentru a vă ușura viața în fiecare zi. Aveți o mașină perfectă în timpul săptămânii și un ajutor de familie spațios în weekend.

ŠKODA KODIAQ

Elementele designului cristalin sunt reflectate în cele mai mici detalii, atât la exteriorul, cât și în interiorul modelului KODIAQ, făcând din acesta unul dintre cele mai distinctive modele fabricate de ŠKODA. Noul SUV ŠKODA și-a sărbătorit premiera mondială pe 1 Septembrie 2016, la Berlin.

ŠKODA KAROQ

KAROQ este al doilea SUV al familiei ŠKODA. Designul inovativ, spațiul generos si sportivitatea acestuia il pun pe un loc special în această mare familie, aducând varietate și completând nevoile clienților.

ŠKODA ENYAQ iV

Simți că ești diferit? Lasă-te însoțit de ŠKODA ENYAQ iV. Cu un stil aparte, mult spațiu la interior și tehnologie de ultimă generație, este potrivit atât pentru traficul orașului, cât și pentru traseele lungi.