CITIGO

Skoda Citigo este primul model al mărcii care conține noua siglă de identitate integrată în caroseria automobilului, pornind ofensiva de produse a mărcii. În ciuda dimensiunilor sale mici, Citigo impresionează cu un spațiu interior amplu și cu elemente de design foarte atractive.

FABIA

Noua Skoda Fabia are un design complet nou, cucerind prin linia sa dinamică și elegantă. Gama extinsă de culori disponibile pentru exterior, precum și dotările moderne pentru interior, vă oferă posibilitatea de a vă exprima personalitatea și de a atrage privirile tuturor.

SCALA

SCALA este cel mai nou model de la SKODA. Se remarca prin designul sau avangardist, sisteme de propulsie de ultima ora si numeroase sisteme avansate de asistenta pentru sofer, oferite, de regula, doar in clasele auto superioare.

RAPID

Rapid se autodefinește ca fiind un automobil igenios, spațios și mai presus de toate economic. Șeful Skoda, Winfried Vahland, a declarat: ”Acesta este un model de referință în segmentul berlinelor compacte: Skoda Rapid este spațios, elegant și în același timp o mașina accesibilă pentru toată familia.

OCTAVIA

Noul model Skoda Octavia a fost restilizat până în cele mai mici detalii. Cea mai importantă schimbare este remarcată la nivelul blocurilor optice, care acum sunt duble, cu LED.

SUPERB

Imaginați-vă o mașina care estompează linia dintre frumusețe și funcționalitate. Unde stilul și spatiul sunt în perfectă armonie. Unde este loc pentru orice, mai puțin pentru compromisuri. Skoda Auto și-a imaginat o astfel de mașină. Și a numit-o Noua ŠKODA Superb.

KODIAQ

Elementele designului cristalin sunt reflectate în cele mai mici detalii, atât la exteriorul, cât și în interiorul modelului KODIAQ, făcând din acesta unul dintre cele mai distinctive modele fabricate de ŠKODA. Noul SUV ŠKODA și-a sărbătorit premiera mondială pe 1 Septembrie 2016, la Berlin.

Noul Karoq este cel mai nou SUV al familiei Skoda. Designul inovativ, spațiul generos si sportivitatea acestuia il pun pe un loc special în această mare familie, aducând varietate și completând nevoile clienților.