Modele ŠKODA

Modele Škoda

Pentru fiecare moment din viața ta

Modele ŠKODA

Indiferent de modelul pe care îl alegi din gama Škoda, vei fi posesorul unei mașini care oferă o combinație fără egal de design impresionant, interior elegant, cele mai noi opțiuni de conectivitate și tehnologie de ultimă generație.

Modelele Škoda sunt pregătite pentru a vă ajuta în fiecare zi, indiferent dacă petreceți timpul cu familia sau plecați în călătorii de afaceri.

Electrice

ŠKODA Enyaq Coupe iV

ŠKODA Enyaq iV

Modele Škoda cu conectivitate

Cu opțiunile de conectivitate Škoda, nu vei fi niciodată izolat de lumea exterioară. Bucură-te de serviciile online Škoda Connect pentru a ajunge la timp la destinație, cu tot confortul de care ai nevoie. Conectează-ți smartphone-ul prin interfața SmartLink pentru a controla funcțiile selectate confortabil cu sistemul de infotainment. De asemenea, îl poți încărca fără fir în Phone Box și te poți conecta prin Bluetooth sau USB, astfel încât să fii mereu online.

*Oferta este valabilă pentru achiziția autoturismelor noi sau de stoc marca ŠKODA (clasice sau electrice) prin produsele Leasing Financiar Clasic, PERFECT LEASING sau Credit oferite de către Porsche Leasing Romania IFN S.A.

*Oferta se adresează persoanelor fizice și juridice și este valabila până la 31.03.2023.

*Durata minimă contractuala 24 luni.

*Oferta nu se cumulează cu alte promoții în derulare susținute de către Porsche Leasing Romania IFN S.A.

Consilierii de vânzări ai distribuitorilor autorizați vă așteaptă în showroom pentru oferte personalizate. Ratele lunare menționate reprezintă o simulare de calcul bazată pe un preț de vânzare recomandat. Prețul final de vânzare este stabilit de distribuitor în baza propriei politici comerciale, din acesta fiind scăzut bonusul financiar. Distribuitorul este liber să acorde orice alte beneficii ori reduceri suplimentare în baza propriei politici comerciale.

Alege să conduci o Škoda diferită în fiecare zi.

Driving Mode Select și alte sisteme de la bord îți permit să potrivești comportamentul mașinii tale cu starea de spirit pe care o ai în prezent.