ŠKODA KAROQ

ŠKODA KAROQ​
Pentru multe amintiri împreună

NOUA ŠKODA KAROQ

NOUA ŠKODA KAROQ Facelift este varianta îmbunătățită a SUV-ului practic care a avut succes încă de la lansarea lui în 2017. Noul model vine cu inovații pe partea de aspect și tehnologie.

Este potrivit atât tinerilor, cât și famiilor active, care găsesc bucurie în plimbările de weekend sau în călătorii mai lungi.

KAROQ este SUV-ul mijlociu de la SKODA, mai mare decât KAMIQ (la rândul lui un crossover foarte apreciat) și mai mic decât KODIAQ (primul SUV de la SKODA) și ENYAQ (modelul electric al mărcii)


Preț de la: 29.419 €

 

5 stele obținute la testele Euro NCAP

portbagaj skoda octavia

Un portbagaj cu o capacitate între 588-1810l

Motoare de la 1.5 TSI la 2.0 TSI/TDI

skoda octavia cai putere

Putere de la 115 la 190 CP

PENTRU AMINTIRI ÎMPREUNĂ

Cu ŠKODA KAROQ experimentezi diferit fiecare zi a săptămânii. Ai un nivel ridicat de siguranță, spațiu pentru toate hobby-urile tale și multe alte dotări care îți fac viața mai ușoară.

Rulează videoul

DESIGN SOFISTICAT

ŠKODA KAROQ are un aspect revizuit, expresiv și o atitudine dinamică și este gata să iasă în evidență în oraș și nu numai. 

DESIGN EXTERIOR

DESIGN INTERIOR

GATA PENTRU ORICE

Noul ŠKODA KAROQ este un SUV versatil gata să facă față oricărei situații. Fie că este vorba de rutina ta de zi cu zi sau de o situație excepțională, poți conta pe spațiu generos pentru toți pasagerii și bagajele lor, tehnologie modernă și conectivitate de ultimă generație.

Pregătit pentru drumurile de zi cu zi

Ești toată ziua prins pe drumuri pentru a duce copiii la școală și la alte activități? Cu noua Skoda Karoq faci totul mai ușor. Evită traficul greu cu funcția ”Online Traffic Information” din sistemul de navigație. Ține copiii ocupați cu ajutorul mesei pliabile și a unui conector USB-C. Iar dacă începe să plouă atunci când lași pe cineva pe drum, ai o umbrelă sub scaunul pasagerului din față.

portbagaj skoda karoq

Mergi la cumpărături

Cu sistemul de scaune VarioFlex poți să muți, să pliezi sau să scoți scaunele din spate. Astfel, capacitatea portbagajului variază de la 588 l la 1.810 l dacă scaunele sunt scoase. Iar dacă ai mâinile ocupate, poți să faci o simplă mișcare cu piciorul sub portbagaj, iar acesta se va deschide automat datorită sistemului ”Virtual Pedal”. Cumpărăturile pot fi organizate ușor în portbagaj cu plase practice, cârlige și elemente cargo.

Bucură-te de ieșirile din weekend

Săptămâna de lucru abia s-a încheiat, iar tu ai în sfârșit timp să pleci din oraș și să mergi la țara, la mare sau la munte. Stai la volan și selectează funcția ”Driving mode”, alege modul de condus preferat, schimbă cutia automată pe modul Tiptronic și personalizează-ți display-ul Cockpit-ului Virtual.
Apasă pedala de accelerație și ești deconectat!

La cină în oraș

Ești pregătit pentru o întâlnire romantică? E ușor să conduci noaptea cu farurile full LED Matrix. Intri în atmosferă cu sistemul de sonorizare Canton cu 10 boxe și cu luminile ambientale, iar dispoziția nu ți se schimbă când trebuie să cauți un loc de parcare. Cu sistemul Parking Spaces nu pierzi timpul ca să cauți un loc de parcare. Sistemul Infortainment îți oferă informații detaliate despre parcările din zonă, inclusiv orele de deschidere și locurile disponibile. Cu un singur click ești condus către parcarea aleasă.

Mergi cu bicicleta

Planifică-ți unde să mergi și unde să parchezi din fotoliul tău de acasă, utilizând aplicația de mobil MySKODA. Apoi trimite către mașina ta ruta aleasă prin funcția ”Online Destination Import”. Eliberează cârligul retractabil doar prin apăsarea unui buton și apoi montează suportul pentru biciclete. După ce dai o tură, vei găsi utile scaunele sport cu sistemul Thermoflux și covorașul dublu pentru portbagaj.

Ieși la plimbare cu cel mai bun prieten

Ia-ți prietenul patruped la o plimbare cu Noua ŠKODA KAROQ. Înainte de toate, alege unde va sta prietenul tău - pe locurile din spate cu centura de siguranță sau în portbagaj cu grilajul special separator.
Îți rămâne doar grija următoarei destinații. Iar când ai în gând un nou loc, verifică vremea cu ajutorul sistemului de navigație.

Ieși cu prietenii

Cu sistemul VarioFlex, scaunul central din spate poate fi scos, iar celelalte două scaune pot fi mutate în centru. Și așa aveți două locuri clasa I. Bucurați-vă de experiență cu acoperișul panoramic și scaunele încălzite. În pauzele dintre conversații, conexiunea wi-fi LTE și suporții de tabletă vă ajută să aveți alte metode de divertisment la drum.

karoq

Explorează drumuri la înălțime

NOUA ŠKODA KAROQ nu va fi luată prin surprindere de drumurile accidentate. Acestea pot fi abordate ușor cu sistemul avansat 4x4, iar tu ai posibilitatea de a explora noi locuri de vis. Modul special pentru condus off-road este disponibil pentru drumuri neasfaltate. Vei aprecia tracțiunea integrală cu aderență mai bună pe zăpadă. Opțiunea de condus pe zăpadă ajustează accelerația și alte setări ale sistemului.

Ia-ți o vacanță

Ce zici de o vacanță cu toată familia? Este spațiu suficient, iar dacă ceva nu încape, poți folosi cutia de bagaje care se montează pe plafon. Pe autostradă, pornește funcția ”Predictive Cruise Control” și kilometri se fac mai repede și mai ușor. Sistemul ”Driver Alert” monitorizează gradul tău de oboseală și te avertizează când e momentul să iei o pauză.

TEHNOLOGII PENTRU VIAȚĂ

ŠKODA KAROQ se bucură de cele mai noi tehnologii, confort și un nivel înalt de siguranță.

CONECTIVITATE ŠKODA

skoda karoq carplay

O conexiune excelentă

Intră doar în mașină și vei fi în centrul acțiunii. Ultimele informații din trafic sau despre prețurile la combustibil și locurile de parcare sunt mereu disponibile în infotainment. SmartLink și conexiunea rapidă la internet LTE Wi-fi sunt pregătite pentru nevoile smartphone-ului tău.

ECHIPĂRI Simply Clever

Dimensiuni ŠKODA KAROQ

CO2 (g/km) in mediu mixt (urban + extra-urban): 125 - 145
Mediu mixt (urban + extra-urban): 4.8 - 5.5