Auto rulate prin DASWELTAUTO

AUTO RULATE PRIN DASWELTAUTO

DELCAR are o experiență de peste 14 ani în vânzarea de auto rulate.

Și pentru că ne place să facem lucrurile bine, am ales încă de la început să reprezentăm marca Das WeltAuto.

De ce auto rulate prin Das WeltAuto?

Toate auto rulatele vândute sub marca Das WeltAuto sunt testate și întreținute cu rigurozitate. NU facem compromisuri în privința aspectelor tehnice sau estetice ale vehiculelor noastre. Cu Das WeltAuto sunteți în siguranță.

Când căutați un autovehicul rulat, este important să fiți sigur de numărul de kilometri al mașinii și de istoricul acesteia. În plus, n-ar fi rău să beneficiați de o garanție pentru mașina cumpărată.

La Delcar, scăpați de toate aceste griji! Pentru că beneficiați de mai multe servicii care vă fac viața mai ușoară:

• Istoric garantat

• Garanție autovehicule de ocazie

• Control tehnic al calității

• Pregătire estetică de calitate

• Buy-back

• Test Drive

• Garanție schimbare autoturism

• Finanțare și Asigurare

• Accesorii originale

SKODA AUTO RULATE

AUTO RULATE PRIN DASWELTAUTO

Garanție auto rulate

Pentru singuranța și confortul dumneavoastră, Delcar vă înmânează la cumpărarea unui vehicul un certificat de garanție pe care puteți să-l folosiți în caz de reparații acoperite de garanție. În acest certificat se găsesc informații despre natura daunelor acoperite de garanție. Perioada începe la livrarea autovehiculului și durează 12 luni sau până la numărul maxim de kilometri definit de către dealer.

Condițiile de Garanție pentru autovehicule de ocazie le găsiti pe broșura de servicii pe care o primiți de la noi la cumpărarea autovehiculului.

 

Pregătire estetică de calitate auto rulate

Estetica perfectă pentru fiecare autovehicul WeltAuto: mașinile noastre sunt curățate cu mijoace profesionale și pregătite estetic. Achiziționarea unui autovehicul de ocazie este și o decizie emoțională. De aceea la WeltAuto avem standarde estetice ridicate.

Auto Rulate Brasov

Test Drive 

Nu renunțați niciodată la Test Drive. Abia odată cu senzația pe care o aveți la volan dobândiți certitudinea de a alege mașina potrivitî. Consultanții noștri de vânzări vă răspund la toate întrebările și vă facilitează drumul către mașina dumneavoastră de vis. Programați azi un Test Drive!

Garanție mobilitate auto rulate

Profilul de servicii și condițiile de garanție vă pot fi explicate de către consultanții noștri de vânzări Das WeltAuto.

Accesorii originale auto rulate

Autovehiculele de ocazie sunt echipate diferit. Noi acordăm o mare importanță aspectului estetic și funcționalității autovehiculelor noastre. Avem posibilitatea de a comanda pentru dumneavoastră toate accesoriile originale pe care le doriți. Astfel, un autovehicul de ocazie poate să fie echipat conform dorințelor dumneavoastră.

Control tehnic al calității auto rulate

Angajații nostri verifică fiecare mașină cu rigurozitate atât tehnic cât și estetic.

Buy-back 

Dacă cumpărați de la noi un autovehicul de ocazie vă oferim posibilitatea de a vinde mașina dumneavoastră veche. Vă facem o ofertă de schimbare a autoturismului conformă cu piața. Avantajul dumneavoastră e că nu trebuie să vă mai ocupați de vânzarea mașinii și nici de operațiile de service aferente.

Garanție schimbare autoturism

Dorința cea mai mare când cumpărați un autovehicul de ocazie e să faceți alegerea corectă. Nu trebuie să fiți îngrijorat: vă oferim posibilitatea de a schimba, în termen de o săptămână, autoturismul dumneavoastră WeltAuto cu un altul de aceeași valoare sau mai scump.

Radierea și înmatricularea autoturismului respectiv, revin în sarcina și pe costul dumneavoastră. Autoturismul trebuie să corespundă starii din momentul livrării, luându-se în considerare uzura normală corespunzatoare numărului de kilometri parcurși de la data livrării. Pentru diferența de kilometri parcurși se va percepe o sumă minimă de 70 EUR, respectiv 0,40 EUR pentru fiecare kilometru parcurs.

Finanțare și Asigurare auto rulate 

Consultanții noștri de vânzări pot să vă facă și oferte de leasing sau credit și oferte de finanțare personalizate. Există posibilitatea de a încheia și un contract de asigurare. În colaborare cu Porsche Finance Group găsim pentru clienții noștri oferta cea mai potrivită.

Te gândești să-ți iei o mașină rulată?

 

Mulți dintre noi suntem atrași de ideea achiziției unei auto rulate. Totuși, nu e chiar așa de ușor s-o găsești pe cea pe care ți-o dorești și să fii sigur că este ok. Spre deosebire de o mașină nouă, o auto rulată are deja un istoric, deci există întotdeauna unele îndoieli dacă vânzătorul vă spune întreaga poveste.

Am adunat din mai multe surse câteva sfaturi utile în achiziția unei mașini rulate. Vezi articol 7 sfaturi pentru achiziția unei mașini rulate

Auto Rulate Skoda

Cele mai recente auto rulate

auto rulate brașov