Service SEAT CUPRA Brasov

SERVICE SEAT CUPRA BRAȘOV

Ai un Seat sau Cupra? Ai cel puțin 12 motive să alegi Delcar, Service Seat și Cupra în Brașov.

Delcar este autorizat ca service Seat și Cupra în Brașov.

În rândurile următoare îți prezentăm 12 motive să alegi acum Delcar – service Seat & Cupra în Brașov

1. Service Seat & Cupra Brașov – autorizat în martie 2024

Cu o infrastructură deja solidă ca service afiliat al rețelei Porsche România, Delcar a obținut în martie 2024 certificarea pentru a deveni service autorizat Seat & Cupra în Brașov. Autorizarea a fost acordată de importator după un proces complex de auditare, în care service-ul Delcar a îndeplinit cu succes toate criteriile impuse pentru aceste mărci.

Ca service autorizat pentru mărcile Seat și Cupra, Delcar oferă servicii de reparație și întreținere, atât în garanție cât și post-garanție, pentru toate modelele acestor mărci.

În plus, Delcar este un service autorizat și pentru mărcile Škoda, Volkswagen autoturisme, Volkswagen autovehicule comerciale și Audi.

Hai acum la service DELCAR!

service seat cupra

2. Garanția Seat / Cupra

La Delcar, service Seat & Cupra Brașov oferim garanție de producător pentru toate modelele celor două mărci, precum și pentru lucrările efectuate în service sau piesele montate, în conformitate cu specificațiile producătorului.

3. Service Seat & Cupra Brașov cu toate lucrările necesare într-un singur loc

La service Delcar, vei găsi toate serviciile de care ai nevoie: 

  • Lucrări de întreținere (inspecții service, verificări de sezon, schimb roți etc)
  • Verificări mecanice și electrice
  • Verificare / reglare direcție
  • Reparații generale mecanice și electrice
  • Lucrări de tinichigerie și vopsitorie
  • Inspecție Tehnică Periodică (ITP)

4. Dotări în pas cu evoluția modelelor Seat & Cupra

Delcar – atelierul de service Seat & Cupra din Brașov este dotat cu scule și echipamente de service pentru toata gama de modele Seat & Cupra, modele actuale și foarte actuale (inclusiv pentru cele cu propulsie hibridă sau pentru mașini electrice), dar și de modele mai vechi.

5. Acces complet la toată tehnologia de reparație Seat & Cupra

Ca service Seat & Cupra în Brașov, Delcar are acces la programe și aplicații care accesează direct serverele uzinei celor două mărci. Acestea reprezintă un suport esențial pentru gestiunea pieselor și a lucrărilor de service, dar și pentru partea de documentație tehnică de reparații sau pentru informările tehnice de produs.

6. Piese și accesorii originale Seat & Cupra

La Delcar – Service Seat & Cupra Brașov, reparațiile se efectuează cu piese și originale Seat & Cupra. Acestea sunt sigure, de înaltă calitate și potrivite pentru autovehiculul tău marca Seat sau Cupra.

Piesele originale Seat & Cupra îți stau la dispoziție în mod constant. Dacă o piesă necesară menținerii funcționării autovehiculului nu se află în stoc la Delcar, verificăm disponibilitatea acestei piese în rețeaua internațională de service. Indiferent de locul în care se află piesa, aceasta va fi livrată cât mai rapid posibil.

7. Standard de calitate ISO – service Seat / Cupra Brașov

Delcar are implementat un Sistem de Management al Calității ISO 9001-2015 pentru service Seat & Cupra, precum și pentru service Škoda, Volkswagen și Audi. Organul de certificarea este TUV SUD Management Service GmbH.

Managementul calității se traduce la service Delcar prin procese optimizate, servicii controlate și oameni calificați.

service seat cupra brasov

8. Angajați calificați

Consilierea clienților, precum și reparația și întreținerea profesionistă a autovehiculelor ŠKODA impun specializarea și perfecționarea continuă a angajaților.

Angajații service-ului Delcar participă la programe de pregătire continuă organizate intern sau de către importatorul Porsche România.

9. Serviciile de care ai nevoie. Și mai mult de atât.

La Delcar, ne angajăm să oferim clienților noștri servicii care să le simplifice și îmbunătățească experiența auto. Astfel, ne propunem să facem viața clienților mai ușoară prin:

  • Un spațiu de așteptare confortabil, unde se poate savura o cafea de calitate.
  • Posibilitatea de programare online, rapidă și convenabilă.
  • Mașini la schimb, pentru a asigura mobilitatea clienților noștri în orice situație.
  • Recepție directă, pentru o interacțiune eficientă și personalizată.

10. Service Seat și Cupra Brașov cu oferte adaptate vechimii autovehiculelor

Ofertele Delcar pentru reparații și piese sunt adaptate vechimii autovehiculului dumneavoastră. Dacă mașina dumneavoastră are mai mult de 4 ani, puteți beneficia de o reducere între 10 și 30% la piesele originale și un tarif mai mic la manoperă.

11. Centru de reparații autovehicule hibrid, plug-in hibrid (PHEV) și autovehicule electrice (BEV)

Service Delcar Seat & Cupra Brașov este certificat ca centru de reparații auto cu propulsie hibridă (PHEV) și electrică (BEV). Angajații tehnici și non-tehnici au fost calificați prin trainninguri speciale pe acest subiect, iar compania dispune de toate dotările cu scule și echipamente de service specifice reparării autovehiculelor eco-friendly.

12. Stație acreditată RAR pentru Inspecție Tehnică Periodică

Service Delcar deține o stație ITP acreditată RAR și este autorizată să execute inspecții tehnice periodice pentru autovehicule cu masa totală maximă autorizată (MTMA) până în 3,5 tone (inclusiv) și pentru autovehicule echipate cu motoare pe benzină, GPL și diesel.

Te-ai convins?
Alege Delcar, service Seat/Cupra Brașov!

service seat cupra