ŠKODA prezintă un nou asistent digital: „Okay, Laura!”

Asistentul digital ŠKODA este lansat împreună cu noile modele SCALA și KAMIQ
›Asistentul vocal online numit Laura înțelege vorbirea naturală în șase limbi
›Noua caracteristică a sistemului de navigatie Amundsen, utilizează cardul eSIM inclus ca standard

ŠKODA lansează un nou asistent digital. Noul sistem de control vocal îmbunătățit poartă numele Laura și înțelege chiar și vorbirea naturală. Acesta este parte a sistemului navigatie Amundsen și este disponibil pentru noul KAMIQ, precum și pentru modelul SCALA. Odată cu introducerea noului asistent digital, producătorul ceh își consolidează poziția de pionier în infotainment și conectivitate pe segmentele aferente celor două noi modele.

Noul SUV urban ŠKODA KAMIQ și noua SCALA pot fi controlate de acum înainte cu ajutorul noului asistent digital ŠKODA – Laura. Astfel, la modelele cu echipare de vârf și cu sistem de navigație Amundsen, este suficient un simplu „Okay, Laura!” pentru a activa sistemul de control vocal îmbunătățit – nu este necesar să apăsați un buton sau să faceți altceva.

Laura înțelege chiar și vorbirea naturală, astfel că șoferii nu sunt restricționați la un set de comenzi sau la fraze prestabilite.

Laura știe deja șase limbi și poate face față chiar și dialectelor, la nevoie.

Noul sistem de control vocal îmbunătățit online poate răspunde la întrebări despre diverse subiecte și poate răspunde comenzilor venite din partea soferului.

Ce poate face Laura?

Va începe navigarea către o destinație dorită, va găsi o piesă de muzică preferată sau va prelua textul dictat pentru un SMS. Laura stie deja șase limbi – engleză, germană și franceză, precum și spaniolă, italiană și cehă.

Dacă este necesar, sistemul poate înțelege chiar si dialecte dificile. Cu un card eSIM de bord inclus ca standard, ŠKODA KAMIQ și SCALA sunt întotdeauna online. Acest lucru îi permite asistentului digital Laura să combine perfect datele de la bord cu cele cele online și să răspundă rapid și flexibil la orice situație. Tranziția dintre serviciile online și offline este atât de buna, încât ocupanții nici nu o vor sesiza.

Dialoguri flexibile și stil de conversație natural

Șoferii își pot întrerupe oricând dialogul cu Laura și pot folosi o nouă comandă, fără a fi nevoie să aștepte ca sistemul să completeze un răspuns. Acest lucru grăbește foarte mult timpii de răspuns. Mai mult decât atât, în timpul unei conversații, volumul radioului sau al playerului media este redus si nu oprit complet, iar asta ofera un sentiment de conversație naturală și relaxată.

Caracteristicile asistentei digitale ŠKODA Laura sunt supuse dezvoltării, îmbunătățirii și extinderii continue. Sistemul va fi disponibil si pentru urmatoarele modelele. În viitor, Laura va putea controla anumite funcții ale vehiculului și va răspunde și mai flexibil pentru a completa propoziții, permițând chiar un fel de vorbire digitala de tip “Small Talk”. ŠKODA are in vedere dezvoltarea pe viitor a unor noi aplicatii ale sistemului de control vocal îmbunătățit. Acestea vor avea in vedere zone ŠKODA din afara vehiculului – cum ar fi aplicații mobile și web, precum și configuratorul online.

preloader