Conferință presă – STRATEGIA ŠKODA 2030

strategie skoda 2030
60 / 100

Conferința de presă despre noua strategie corporate a companiei ŠKODA AUTO va avea loc la Praga în 24 iunie și va începe în București la ora 17:30 ora României (16:30 CET). Președintele Thomas Schäfer va prezenta prioritățile pentru domeniile de viitor ale companiei: electrificare, internaționalizare și digitalizare. Conferința va fi transmisă în direct pe ŠKODA Storyboard și pe diferitele canale de social media ale producătorului de automobile

 

Mladá Boleslav, iunie 2021 – Joi, 24 iunie 2021, în cadrul unei conferințe de presă de 30 de minute, ŠKODA AUTO va prezenta la Praga aspectele centrale ale noii sale strategii pentru 2030, ce va duce compania la URMĂTORUL NIVEL. Adresându-se jurnaliștilor internaționali, Președintele ŠKODA Thomas Schäfer va explica în detaliu cele trei priorități: extindere, explorare și implicare. Acestea vor orienta direcția dezvoltării viitoare a mărcii pentru următorii ani.

 

Conferința de presă va avea loc în 24 iunie, va începe în București la ora 17:30 ora României (16:30 CET) și va fi transmisă live pe o pagină web dedicată, precum și pe ŠKODA Storyboard. Evenimentul de 30 de minute poate fi, de asemenea, urmărit pe canalul Twitter  @skodaautonews, pe profilul LinkedIn al președintelui ŠKODA AUTO,  Thomas Schäfer și pe  YouTube. Agențiile de știri pot integra stream-ul pe canalele lor, folosind codul embed.

După conferința de presă, jurnaliștii și reprezentanții media vor putea pune întrebări despre URMĂTORUL NIVEL – STRATEGIA ŠKODA 2030 în sesiunea de întrebări de 30 de minute.

Întrebările pot fi trimise în avans la adresa de e-mail media@skoda-auto.cz.


Data
:  joi, 24 iunie, începând cu 17:30 ora României (16:30 CET).

Pagina web: www.nextlevelskodastrategy2030.com
ŠKODA Storyboard: www.skoda-storyboard.com
Twitter: https://twitter.com/skodaautonews
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/thomas-schaefer
YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=lcGRnpWdxog
Livebox:https://www.nextlevelskodastrategy2030.com/livestream

preloader