Dan Gîrtofan: „Trebuie să avem un ritm bun încă de la început la Transilvania Rally – Cluj”

skoda fabia r5
50 / 100

La puțin timp după macadamul ieșean, Dan Gîrtofan și Tudor Mârza revin pe asfalt cu ŠKODA FABIA R5, în weekend, la Transilvania Rally, etapa a 5-a a Campionatului Național de Raliuri.

O competiție pe care cei doi o iubesc foarte mult, a doua „etapă de casă”, unde au avut rezultate importante, dar și dezamăgiri. Giri și Tudor speră să aibă din nou o evoluție frumoasă, încununată la final cu un rezultat din nou printre cei mai buni.

 „Am revenit din nou la Cluj, un loc frumos, drag, care ne place mult. Am reușit să facem recunoașteri doar pe 2 probe, Tarnița și Dângău. Ele sunt complet refăcute, cu un asflat negru, foarte bun. Poate fi o problemă dacă va ploua, dar sperăm să avem parte de o vreme bună. Probele sunt rapide, care te îmbie să mergi tare, dar trebuie să fim atenți pentru că orice greșeală, oricât de mică, va conta enorm. Pentru noi este important să avem un ritm bun de la început și să fim acolo, în lupta la vârf.  Nu va fi ușor, pentru că avem o concurență serioasă, dar avem încredere că totul va fi bine”, a spus Dan Gîrtofan.

Dan și Tudor doresc să le mulțumească pentru susținere celor de la NetBet și Ramplast, dar și de partenerilor Delcar Škoda, AdGo Digital Network, Castrol Edge, MHS Truks&Service, Glanz Facility Management, Mipa, Presto și Curatatoria.ro.

Sursa: www.dangirtofan.ro

preloader