Entuziasm pentru Giri și Tudor înaintea Raliului Sibiului

raliul sibiului
57 / 100

Dan Gîrtofan și Tudor Mârza (Škoda Fabia Rally 2) au din nou un weekend „de lucru”. Cei doi echipieri ai ProRally Team Brașov vor lua startul la ediția 2021 a Raliului Sibiului, etapa a 7-a a CNRB.

O rundă familiară și frumoasă pentru Giri și Tudor, care s-au simțit tot timpul bine la Sibiu. După recunoașteri pe probele Cheile Cibinului și Șanta, Dan Gîrtofan a oferit câteva impresii legate de cursa sibiană: „O rundă aproape de casă pentru noi. Raliul Sibiului este unul unde ne-am simțit bine tot timpul, pe care l-am și câștigat și pe care abia așteptăm să luăm startul. Am făcut recunoașteri până acum doar pe Șanta și Cheile Cibinului și pot spune că sunt frumoase. Șanta, o «specială» care era renumită în trecut pentru un macadam dur, acum este foarte bună. Mai multe provocări vom avea pe Cheile Cibinului. Cert este că se anunță un raliu frumos, cu o concurență puternică. Obiectivul nostru este să ne bucurăm de fiecare kilometru de probă și să terminăm cu bine. În rest, vom vedea la final ce va fi”.

La runda sibiană va participa și un alt echipaj ProRally Team, Andrei Gîrtofan/Doru Vraja (Subaru Impreza N15), dornic de revanșă după ghinoanele de la ultimele curse. „Vom aborda acest raliu cu încredere maximă și sunt sigur că vom putea oferi fanilor un rezultat cât mai bun”, a declarat Andrei Gîrtofan.

Echipajele ProRally Team Brașov, Dan Gîrtofan/Tudor Mârza și Andrei Gîrtofan/Doru Vraja sunt susținute în sezonul 2021 de Hygienium, Castrol Service, Ramplast, Delcar – dealer Škoda, Pro-X, Mipa, Presto, Vitanimix, AdGo și AutoChelu.

Sursa: https://www.dangirtofan.ro/

preloader