Șimți nevoia unui refresh? Sigur și mașina ta își dorește asta ;).

Ce zici de o Igienizare a Instalației de Aer Condiționat?

Pentru sănătatea pasagerilor este vital ca aerul din habitaclu să fie curat. De aceea, se recomandă igienizarea periodică a instalației de climatizare și schimbarea filtrului de polen și praf cu unul antialergenic. Astfel se înlatură microorganismele și particulele de polen depuse în instalație, scade riscul producerii de alergii și se elimină mirosurile neplăcute.

DESPRE IGIENIZAREA AC

Igienizarea instalației de climatizare a autoturismului înseamna de fapt curățarea tubulaturii de aer condiționat. Aceasta se realizează prin vaporizarea cu ajutorul unui aparat de vaporizare/nebulizare cu ultrasunete a unei substanțe speciale de curățare.

Operațiunea constă în demontarea filtrului de praf/polen, curățarea carcasei acestuia de corpuri strîăne aspirate în habitaclu prin prizele de aer de sub parbriz (ex. frunze uscate), pornirea aparatului de nebulizare și a instalației de ventilație a mașinii. Curățarea se produce prin recircularea vaporilor de substanța activă prin sistemul de ventilație.

Întreaga procedură durează aproximativ 35 minute.

Cât costă? 

Prețul igienizării AC este 140 lei (TVA inclus)

Posible operațiuni și costuri suplimentare

Pentru cele mai bune rezultate în curățarea instalației AC, recomandăm înlocuirea filtrului de praf/polen cu unul nou. Desigur, înlocuirea acestuia este necesară doar în cazul în care filtrul este colmatat (are porii acoperiți, este îmbâcsit, murdar) și nu mai poate „funcționa” la întreaga lui capacitate.

Care sunt costurile înlocuirii filtrului de praf/polen?

  • Preț filtru: între 104 la 150 lei
  • Manoperă înlocuire filtru: 40-47 lei… în funcție de modelul mașinii

Mașina ta are nevoie de un refresh?

SOLICITĂ OFERTĂ ACUM

>Preturile includ TVA

 

 

 

 

Brasov: 0268408888
Brasov
Sfantu Gheorghe