Škoda Auto publică primele schițe cu noul Škoda Kodiaq

noua skoda kodiaq

Mladá Boleslav, 27 septembrie 2023 – Cu o săptămână înainte de premiera mondială, Škoda Auto a publicat schițe cu exteriorul noului Škoda Kodiaq din noua generație, dezvăluind un design puternic și emoțional. Printre aspectele deosebite se numără partea frontală sculpturală, aripile pătrate distinctive, dimensiunile roților care variază între 17 și 20 de inch, o bară spate solidă și farurile cu TOP LED Matrix de a doua generație.

“Noul Kodiaq este atât modern, cât și dinamic, cu o estetică distinctă și remarcabilă. În concordanță cu principiul ‘forma urmează funcția’, am inclus primele elemente ale viitoarei noastre limbaje de design Modern Solid. Designul nu numai că subliniază funcționalitatea, dar îmbunătățește și aerodinamica cu forma sa dinamică.” (Oliver Stefani, Head of Škoda Design)

Viitorul model Kodiaq prezintă un aspect distinctiv cu dimensiuni mai mari, promițând și mai mult spațiu interior. Aree o capotă sculptată, aripi pătrate și opțiuni de roți între 17 și 20 de inch. Un alt aspect vizual deosebit este finisajul opțional al stâlpului D într-o nuanță Dark Chrome unică.

Farurile LED TOP Matrix din a doua generație debutează pe Kodiaq, în timp ce în partea din spate, semnătura luminoasă distinctivă în formă de C se extinde către centrul vehiculului. Sub aceasta, o bară roșie leagă cele două lumini din spate, iar un bumper solid din spate îmbunătățește aspectul. Poziționat central pe hayon, noul logo Škoda completează aspectul puternic.

Premiera mondială va fi transmisă în direct pe Škoda Storyboard și pe canalul YouTube al Škoda pe 4 octombrie 2023 la ora 18:45 CEST.

noua skoda kodiaq

Sursa: https://www.skoda-storyboard.com/en