ŠKODA KAMIQ: Partenerul tău în aventura urbană

Acesta este ŠKODA KAMIQ, noul model care combină avantajele unui SUV robust cu cele ale unei mașini compacte. Cu o ținută înaltă la drum, Kamiq oferă un confort deosebit la interior și o vedere excelentă spre exterior. Aruncați o privire și veți vedea cât de potrivită este pentru viața orașului.

 

Simpatic și atent

Orașele moderne au nevoie de eroi moderni. Pentru că ei știu să se bucure de oportunități și să fie la locul potrivit, în momentul potrivit. Și știu și când este mai bine să aștepte și să-i lase pe alții să meargă înainte. Nu este important ca ŠKODA KAMIQ să fie primul pe linia de sosire. Principalul este să ajungi acolo cu un zâmbet și la timp, asigurându-te în același timp că toți cei din jur se simt bine.

Linii clare și suprafețe îngrijite

Asemeni arhitecturii moderne, designul ŠKODA KAMIQ vă va captiva indiferent din ce unghi îl observați sau sub ce lumină. Luminile din spate, cu forma tradițională a literei C, dar totuși nou inovate, transmit clar genele de design ale mărcii ŠKODA. Cu aspectul său dinamic și robust, Kamiq spune tot ce se poate spune despre SUV-urile urbane.

 

Sensibil la împrejurimi

Grăbite, încordate și nerăbdătoare, dar uneori cu blocaje – așa sunt orașele moderne. ŠKODA KAMIQ se adaptează ușor în trafic… cu funcția sa inteligentă – adaptive cruise control și cu transmisia automată, poți opri ușor mașina atunci când ajunge într-o coadă de mașini și o poți pune rapid în mișcare atunci când traficul începe să se miște. KAMIQ este perceptiv și inteligent – recunoaște nu numai mașinile, ci și motocicletele, bicicletele și scuterele.

Gata pentru noi aventuri

Care este cel mai bun lucru atunci când trăiești într-un oraș? Să evadezi câteodată din el – dacă ai partenerul potrivit. ŠKODA KAMIQ este pregătit 24 de ore pe zi pentru a vă duce dincolo de limitele agitației epocii postmoderne. Barele transversale montate pe mașină vin la îndemână de fiecare dată când doriți să vă aventurați în afara orașului și să vă distrați. Puteți transporta cu ușurință bicicletele, schiurile, snowboard-urile sau orice alte accesorii sport pentru weekend-uri de memorabile.

Control ușor al hayonului

Când vine vorba de viața de zi cu zi în jungla urbană, portbagajul de 400 de litri vă va oferi tot spațiul de care aveți nevoie, mai ales că se poate extinde până la 1.395 litri cu scaunele din spate pliate… ajungând astfel la un spațiu foarte generos. Kamiq vine cu o funcție practică: puteți dechide și închide portbagajul de la distanță cu cheia. Salvați astfel timp atunci când vă grăbiți să aruncați sau să scoateți ceva din spate.

Căutând un moment de relaxare

Uneori este plăcut să iei piciorul de pe accelerație, să te oprești o vreme și să te relaxezi pur și simplu. Indiferent dacă ești la volan sau te-ai oprit pentru o pauză, te vei simți întotdeauna minunat în interiorul ŠKODA KAMIQ. Și asta datorită scaunelor tapițate cu microfibră de înaltă calitate Suedia.

Agil ca o pisică

Dimensiunile compacte ale ŠKODA KAMIQ sunt perfecte pentru a naviga pe străduțe înguste și pentru a parca cu ușurință în parcările subterane și în centrele comerciale. Scaunele ridicate oferă o perspectivă mai bună din interior asupra spațiului de manevra al mașinii.

Întotdeauna încărcat

Ai pregătit totul de plecare și apoi îți amintești că ai uitat să încărci telefonul! ŠKODA KAMIQ are în spate mai multe porturi USB C, iar pentru cei care călătoresc pe scaunele din față există și un suport de telefon pentru încărcare wireless. Pui doar telefonul acolo și lași mașina să facă restul!

Conectat cu prietenii

Cartela eSIM a mașinii te menține conectat cu lumea și cu prietenii. ŠKODA KAMIQ actualizează în permanență informații despre ceea ce se întâmplă pe drum și poate ajusta ruta în cazul în care apar probleme neașteptate în trafic. O conexiune foarte bună la internet este disponibilă tuturor pasagerilor prin intermediul hotspot-ului Wi-Fi intern, indiferent dacă ești pe drum sau dacă faci o pauză.

 

Mână în mână cu mobilitatea urbană

Posibilitatea de a găsi rapid și în mod sigur un loc de parcare fără a fi nevoie să mergi în cercuri în căutarea unui spațiu liber – cine nu ar dori asta? Profitând de avantajele oferite de mobilitatea urbană, ŠKODA KAMIQ se folosește de conexiunea sa la internet pentru a-ți spune exact unde te așteaptă un loc de parcare.

Eco-friendly

Trăiește viața orașului la maxim, dar cu respect față de mediu, astfel încât toată lumea să fie fericită. De altfel, proiectanții modelului ŠKODA KAMIQ tratează cu responsabilitate lumea din jurul lor, iar asta se vede în motoarele sale moderne, inclusiv motorul ecologic CNG 1.0-TEC. De fapt, KAMIQ este primul SUV ŠKODA care rulează pe gaz natural.

La deal? Floare la ureche!

Nu toate drumurile sunt plane. Din fericire, ŠKODA KAMIQ dispune de sistem Hill Hold Control care te ajută la urcarea în pantă, astfel încât nu este necesar să ții frâna de mână când urci o pantă abruptă – motorul mașinii nu se va opri în timpul unei urcări.

Pentru o regăsire în siguranță

ŠKODA KAMIQ va rămâne în siguranță în timp ce îți rezolvi probleme în oraș. Sistemul fără cheie KESSY oprește automat semnalul transmis după 15 minute de inactivitate, ceea ce reduce riscul de furt și îți salvează bateria în același timp!

Rămăi deasupra problemelor

Poate fi un pic complicat în oraș. Adesea nu prea ai altă variantă decât să parchezi pe bordură, iar aici te ajuta garda la sol mai mare a SUV-ului urban modern. În plus, asistențele electronice avansate ale șoferului ŠKODA KAMIQ te ajută în parcarea laterală sau cea perpendiculară în mod automat. Ia mâinile de pe volan, picioarele de pe pedale și lasă ŠKODA KAMIQ să-și facă treaba.

CONFIGUREAZĂ ACUM MODELUL KAMIQ

Test-drive cu ŠKODA KAMIQ? Urmărește video-ul de mai jos!

 

 

 

Lasă un răspuns